Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7719211 www.bgdnes.bg

Радина и Динката с тийн любов

Тръпката не е изчезнала 

Актьорите се държат като млади гаджета

Тийнейджърска любов гори между Радина Кърджилова и Деян Донков, видя "България Днес".

Двамата актьори се държат като млади гаджета, флиртуват и се закачат все едно са заедно от около месец. А връзката им е вече на 8 години.

Радина и Динката си направиха продължителна разходка из глухите улички в центъра на столицата. Закачаха се, смееха се, гледаха се лошо, после пак се смееха... Донков беше в театъра, когато любимата му жена го изненада и го взе от там. Типично и двамата бяха неглиже облечени, далеч от всякаква официалност. Но и бяха в тандем - той и тя със слънчеви очила, бели кецове и тъмни дънки. Само дето Динката носеше и шапка - вероятно, за не бъде разпознат от фенките си, които продължават да му налитат.

Реклама

Деян Донков и Радина Кърджилова са заедно от 2011 г., а синът им се роди през 2016 г. През юни тази година Христо стана на 3 годинки. Те разкриха, че искат още деца, но засега изчакват. Донков има и по-голям син от актрисата Анастасия Ингилизова - Деян-младши.

"Какво да кажа... аз нямам никакви задръжки, нито по отношение на тялото си, нито по отношение на секса. Не знам нещо, което не бих направил в секса, защото с партньора си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие по начина, по който вие си решите. Сексът е общуване на друго, на по-висше ниво, освобождаване, експериментиране, не нещо срамно", призна преди време Донков. И вероятно затова двамата изглеждат толкова щастливи.

Разходката им беше помрачена единствено от дълъг телефонен разговор на актьора, който жена му прие с начумерено лице. Изгледа го на няколко пъти лошо, но след като той натисна червената слушалка, усмивката се върна на лицето й.

"Не знам какво бих правил, ако Радина ми изневери. Сигурно нещо крайно, знам ли", смее се Динката на въпроса дали ако му изневерят, ще гледа отстрани и ще се надсмива над случката.

Връзката на Радина и Деян бе често обсъждана заради техните емоционални прояви един към друг. Преди време Донков разкри в интервю, че в някакви моменти е бил ревнив, но отдавна не се занимава с това враждебно за всеки чувство. Той го премахнал с търпение и доверие - "И се чувствам много зле да бъда ревнуван. Отровно е и за единия, и за другия", допълни тогава актьорът.

Реклама
Реклама
Реклама