Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7720828 www.bgdnes.bg

Страшен клоун напада шофьори

Зловещото същество се крие в храстите 

Странникът излиза нощем на пътя Хасково-Свиленград 

Помните ли клоуна Пениуайз от романа "То" на Стивън Кинг?

Е, той съществува и живее в България!

Тежки вечери преживяват шофьорите, които пътуват по пътя между Хасково и Свиленград. От известно време човек с маска на клоун изскача по тъмна доба, хвърля се към автомобилите и изкарва акъла на водачите. Десетки граждани вече са сигнализирали за съществото, което ги плаши в тъмното, а снимка на страшния клоун се завъртя и в социалните мрежи.

По разкази на свидетели страшилището се криело в храстите и дебнело колите. Когато превозно средство наближи, клоунът се хвърлял към него и започвал да ръкомаха. Шофьорите буквално си изкарвали акъла от неочакваната поява на клоуна в тъмното и скачали на спирачките, за да не го ударят. Шокът им се увеличавал, след като видели за какво става дума, и тогава с мръсна газ изчезвали от ужасяващата ситуация.

Реклама

При една от случките шофьорът все пак събрал смелост, спрял и слязъл да провери за какво става дума. Тогава клоунът му изпял песен и се шмугнал обратно в храстите. Според информация в регионалните медии преди време на същия път отново имало преоблечен човек, но с маска на прасе.

"Пътувах точно преди година по същия път. Тогава пред нас изведнъж се появи мъж. Той носеше маска, но не на клоун, а на прасе. Заобиколихме го и подминахме. Малко след това се разминахме с друг автомобил. Обърнахме, за да го догоним и да го предупредим, но караше бързо и не успяхме. В обсега на фаровете забелязахме маскирания, легнал по средата на шосето. Когато го наближихме, опита се да ни замери с нещо, вероятно с камък", гласи разказ на свидетели.

Призрак скача пред коли

През юни т.г. ви разказахме за призрак на младо момиче, който преследва шофьори край ямболското село Лесово. Духът на бледата хубавица, която изглеждала в окаяно състояние, изскачал изневиделица на пътя. Водачите набивали спирачки, за да видят в какво положение е облеченото в бяло момиче.

Според разпространения мит момичето молело да бъде качено на стоп и да бъде откарано до близко населено място. Случайно или не, винаги се оказвало, че заедно с пътуващите в колата са в една и съща посока. Момичето сядало на задната седалка, но мълчало, щом шофьорите се опитвали да го заговорят. Изведнъж то изчезвало, а водачите изпадали в паника от страховитото явление. Понякога шофьорите така се шашкали, че изгубвали управлението над автомобила и катастрофирали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама