Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7721073 www.bgdnes.bg

В какво бихме инвестирали почти 4 милиона лева advertorial icon

След неделния тираж на тотото стана ясно, че джакпотът в играта „6 от 49“ продължава да нараства. За четвъртък той се очаква да достигне 3 960 000 лева. Колосалната сума ни накара да се допитаме до нашите читатели, за да разберем как те биха инвестирали милионите от тотото.

Почти всички, с които разговаряхме, разказват, че първата им работа, щом спечелят джакпота, е да почерпят близки и приятели. Запален тото фен от столицата сподели, че ще направи тържество за целия квартал и ще покани всички да отпразнуват радостния момент.

За повечето наши събеседници втората задача след спечелването на джакпота ще бъде да си закупят ново жилище или да ремонтират старото. Възрастна дама от южната част на София разказа, че тя би закупила няколко жилища в района, за да могат децата ѝ да живеят спокойно.

Според проучването ни, за какво да отидат милионите, третото най-често срещано желание е пътуване. Мечта на много от тото играчите е да си организират околосветско пътешествие със семейството. Една от дамите, любителка на пътуванията, ни призна, че винаги е мечтала да посети Малдивите, Австралия и Филипините и джакпотът на тотото би сбъднал и най-съкровените ѝ мечти.

Осигуряването на отлично образование за младите също се нарежда сред топ предпочитанията за инвестиране на тото милионите. 20-годишна студентка ни сподели, че ако има толкова много пари, веднага ще даде част от тях, за да продължи обучението си в престижния Нюйоркския университет. Той е определян като един от най-добрите частни университети в целия свят.

Създаване на собствен бизнес или подпомагане на вече съществуващ е един от най-желаните начини за инвестиране на милионната тото печалба. Млад човек, работещ в IT сферата, ни предложи един от най-нестандартните начини за влагане на парични средства. Той сподели за наш репортер, че смята да вложи голяма сума в една от нашумелите крипто валути. По този начин смята да умножи многократно инвестицията си. Младият предприемач обаче не смята да рискува цялата сума. Той ще отдели една част, за да подсигури семейството си.

Сигурно има поне още 100 чудесни начина да инвестираме парите си. Всеки има различни мечти и си представя желаното бъдеще по свой начин, но както и да изглежда то – вероятно има нужда от значителни средства. Отлична възможност в четвъртък да се окажем с близо 4 милиона лева по-богати е джакпотът в тото играта „6 от 49“.

Реклама
Реклама
Реклама