Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7721946 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова се събра с бившия

На рожден ден на рапър

Гимнастичката и експартньорът й не таят лоши чувства, забавляват се заедно 

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се събра с бившия си приятел и вратар на "Локомотив" (София) Александър Любенов, видя "България Днес".

Реклама

Поводът е рожден ден на техния общ приятел и експартньор на гимнастичката Цвети Найденова - рапъра Марсел Величков.

Купонът се състоя в домашна обстановка и само с отбрани приятели на скандалния рапър, познат с псевдонима си Марсо. Снимка от партито качи гимнастичката. На кадъра присъства и друго момиче, което не е от спортните среди, но според запознати това е новата половинка на Марсел.

Цвети Стоянова и Александър прекратиха дългогодишната си връзка в началото на годината, а новината сподели Стоянова в мрежата. Въпреки разногласията двамата видимо са запазили добрия тон в отношенията си и дори се виждат на общи срещи. И до днес Стоянова няма нов мъж до себе си, а се е посветила изцяло на работата си в създаването на дрехи и бижута.

Въпреки приятелските си отношения на кадъра, споделен от Стоянова, се вижда, че двамата с вратаря седят доста отдалечено един от друг, в двата противоположни края на отрупана маса.

Празненството мина без бившата половинка на Марсел, "златното момиче" Цвети Найденова. Хубавицата, която дълго време беше в пререкания с Цвети Стоянова, е големият липсващ от вечерта. Противно на очакванията тя не иска да има нищо общо с рапъра след раздялата им. Двойката беше заедно няколко години, а според близки на Найденова семейството й не одобрявало Марсел и творчеството му, което било вулгарно. Междувременно двете гимнастички стоплиха отношенията си, за които се смяташе, че именно мъж е причината да не са приятелки.

Реклама
Реклама
Реклама