Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7721961 www.bgdnes.bg

Бау! Мис Плеймейт стана зомби

Гери Никол се трансформира в Мона Лиза 

Кървавата Жанета Осипова плаши по улиците 

В страховито зомби се превърна Мис Плеймейт Жанета Осипова.

Със зловещ изцъклен поглед и кървища по тялото, блондинката се разходи по софийските улици и предизвика учестено сърцебиене сред минувачите. Хората се стряскаха и отскачаха, когато се озоваваха очи в очи със сексапилното зомби.

А Осипова е наистина някакъв странен хибрид от страховито същество и изкусителна медицинска сестра, която се чудиш дали да обичаш, или да оставиш да те изяде.

Реклама

Атрактивното поведение на Жанета изненада мнозина, тъй като се случва десетина дни преди популярния празник Хелоуин. Обикновено тогава хората се гримират и излизат по улиците, за да всяват паника. Но бовската й душа (бел. ред. - плеймейтката е от село Бов в Искърското дефиле) не е дочакала празника и по-рано е приготвила изненада на случайните хора.

Периодично Осипова "захранва" мъжките си фенове и с разголени снимки, на които позира дибидюс. Жанета не крие нищо от тялото си, като цяло чудо е как фейсбук още не я е блокирал заради кадрите. Които, ако трябва да сме коректни, са издържани в художествен стил.

Манията по преобразяванията покрай Хелоуин обхвана и певицата Гери Никол. Тя засега само пробва визии, за да провери как я харесват повече. Певицата, известна с провокативното си поведение, показа визия като Мона Лиза. И копирайки Джокондата, също залага на загадъчен поглед.

Другата й визия е на ангел с крила, като ореолът на благоприличието блести над главата й. Част от феновете я подкрепиха за идеите, но се намериха и такива, които я атакуваха, че е далеч от ангелското поведение. А за кадъра с Мона Лиза я посъветваха да почете повече за историята й, преди да се сравнява с нея.

В съревнованието по визии не остана назад и дизайнерката Мегз. Каканашева се пусна като зомби, но доста бледа версия на страховитата версия на Жанета Осипова. Мегз вероятно е искала хем да е страшна, хем да е стилна и така се е получил резултат, който е половинчат.

"Трудно ще ме уплашиш с визия. Повече бих се стреснал, ако ми заговориш", пошегува се с нея последовател в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама