Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7722008 www.bgdnes.bg

Племенницата на Любо Нейков лудо влюбена

Имам сериозно гадже, но няма да го последвам в Лондон!

Осиновената дъщеря на Любо Нейков е лудо влюбена. Красивата Инна си пада по IT специалиста Евгени Ерменков, научи "България Днес". Любовта на двамата е подложена на тежко изпитание, защото младежът заминава на работа в Лондон, а племенницата на Нейков не може да го последва.

"Връзката ни е сериозна, но имам още да уча и смятам да продължа с образованието си, докато не завърша, но тук, в България. След това ще видим", сподели Инна, която е дъщеря на покойния брат на комика - Цветан.

Реклама

В момента тя кара стаж в "Майчин дом", учи за гинеколог, а отскоро се изявява и в сериала "Откраднат живот". Инна обожава професията си и смята да опита специализация в чужбина, но едва след като набере опит у нас, тъй като смята българската медицина за доста напреднала. Любо Нейков бил човекът, който я насочил към докторската професия, макар самият той да изпитвал ужас от лекари.

Братът на Любо почина преди 6 години и актьорът започна да се грижи за момичето като за собствено дете. Той осинови Инна и тя до ден днешен живее със семейството му в столицата. Комикът има и биологична дъщеря - Анна, с която Инна се разбира прекрасно. Съпругата му Гинка също много обичала племенницата си.

"Ако Инна реши да се омъжва, ще вдигнем голяма сватба, но все още смятам, че й е рано", споделял пред роднините Нейков за любовта на Инна и Евгени. Той нямал нищо против влюбените гълъбчета да се обичат и оставил решението за брак на племенницата си. Междувременно, малко преди да замине за чужбина, Евгени предложил брак на Инна, която така и не му отговорила. Предпочитала да си останат годеници.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама