Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7722402 www.bgdnes.bg

Бой за моделка

Бизли и Крейвънс в битка за красивата Монтана

Две от големите спортни звезди в Денвър, САЩ - Малик Бизли и Су'а Крейвънс се изпокараха. Причината е до болка позната - жена.

Състезателят на баскетболния "Денвър Нъгетс" Бизли и бившият играч на "Денвър Бронкос" от НФЛ се изпокараха заради моделката Монтана Яо.

Реклама

Скандалът между тях се разрази в залата в Денвър и бе заснет от охранителните камери. Двамата си разменяха закани. В един момент Крейвънс успя да пробие охраната на "Нъгетс" и скочи на бой на Бизли. Двамата се вкопчиха един в друг и паднаха на земята, където продължиха битката.

Оказа се, че баскетболистъ е бесен на другия заради гаджето си. Бизли опитал да сваля Монтана. Самата моделка също се вижда в клипа. Тя се опитва да раздели съперниците и да прекрати боя.

Красивата Яо се занимава с мода от няколко години. През 2016 година е избрана за Мис Малибу Тийн. Това й отваря вратите към големите ангажименти като манекенка. Освен това Монтана учи актьорско майсторство, а има и музикален талант. Може да се похвали с няколко рап парчета.

Двамата с Бизли са заедно от началото на 2018 година. Връзката им се развива мълниеносно и вече имат син.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама