Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7729741 www.bgdnes.bg

Кобрата сензационно обяви: Мъчно ми е за Андреа!

През цялото време давах всичко от себе си

"Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек", призна пред "България Днес" боксьорът Кубрат Пулев няколко седмици след светската раздяла на годината. 12-годишната връзка между един от най-добрите български спортисти и певицата официално приключи. Те потвърдиха новината от двете страни на океана.

В момента Кобрата е в Лас Вегас. Той тренира за своя следващ мач срещу бившия затворник Райдъл Букър. Битката ще се проведе на 9 ноември във Фресно, Калифорния (САЩ).

Реклама

Андреа е в България и се готви за тежките работни месеци покрай коледно-новогодишните празници.

"Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението - добави Кобрата. - В крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време, и да се поеме в нова посока."

В предишно интервю Кобрата призна, че двамата на няколко пъти са се разделяли и събирали. 38-годишният софиянец имаше много тежка година. Той спечели драматично своя последен мач с Богдан Дину (Рум). Пулев получи дълбока аркада. След това, замаян от кръвотечението, целуна американската репортерка Джени Суши. Инцидентът се раздуха, а правата на българина бяха спрени за няколко месеца.

Андреа оказа своята подкрепа и дори пътува до САЩ, за да застане редом до Пулев при изслушването на Целувкагейт. В интернет бяха разпространени съобщения между певицата и Джени Суши. В тях бившата половинка на Кобрата яростно брани боксьора.

За последно светската двойка беше забелязана заедно през лятото. Кубрат и Андреа бяха специални гости на сватбата на Светослав Миленков-Боксьора на морето.

През последните няколко години популярни личности от шоубизнеса често се разделяха и събираха. Най-ярките случаи са Николай Михайлов - Николета Лозанова и Валери Божинов - Биляна Дол.

Реклама

"За да се случи нещо подобно (б.а. - събиране), трябва да има промяна в хората - коментира евентуален холивудски край Кобрата. - А те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко."

От началото на годината Кубрат Пулев прекарва почти цялото време в САЩ. Той се установи в Лас Вегас, където има шанс да тренира и да прави спаринги с елитни боксьори в тежка категория. Честото прибиране в България е изключително неудобно заради смяната на часовете. Аклиматизацията е много трудна за елитните спортисти, които нямат възможност да се готвят пълноценно, преди да са свикнали с новия времеви пояс.

Доста по-лесно беше за Кобрата да бъде близко до Андреа, когато тренираше в Германия. Той беше боксьор на известната немска компания "Зауерланд" и беше базиран в Берлин. Тогава Пулев разделяше своята подготовка между българските и немските зали.

Певицата направи първата крачка

Андреа първа обяви раздялата с Кубрат. Тя публикува енигматично съобщение в социалните мрежи.

"Твърде млада съм, за да се омъжа, и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", бяха думите на певицата през юли.

Малко по-късно и Кобрата потвърди раздялата в свое интервю. През годините слуховете често разделяха звездната двойка. Ала на публични места те винаги бяха заедно. Андреа винаги посрещаше на летището Кобрата, когато той се завръщаше от своите мачове.

Реклама
Реклама
Реклама