Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7738632 www.bgdnes.bg

Диляна Попова: Искам още деца от Асен

Двойката по-влюбена от всякога, били заедно в Австралия

Още деца от Асен Блатечки иска Диляна Попова.

Двамата имат момче - Борил. Малчуганът е на пет годинки. Родителите му вече се замислят да му направят братче или сестриче.

Красавицата и лошото момче на киното се събраха отново след години караници и скандали. Преди време Асен се върна при първата си жена - режисьорката Катерина. Но любовта му към Диляна се оказа по-силна и той отново си ляга с красивата моделка.

Реклама

"Асен е прекрасен баща. Най-важното е, че Борил е отгледан с много любов и от двамата. Ние сме разумни родилите, които знаят как да му представят ситуацията, така че да не се чувства различен. Не съжалявам за нищо. Готова съм за още деца. Това е най-хубавото нещо за мен", довери Диляна пред светско списание преди няколко дни.

Попова и Блатечки изобщо не планират да затвърдят връзката си с брак. И двамата са против кича и огромната суматоха около една сватба, издават близки до двойката.

Асен и Диляна искат единствено спокойствие и да са далеч от светлините на прожекторите.

Затова двойката решава да се усамоти в далечна Австралия. Именно да отиде на Зеления континент е голямата мечта на моделката. Там са най-любимите й животни - коалите, които тя нагушка здравата.

В Австралия Диляна и Асен са в компанията на колегата им Калин Врачански. Мъжете актьори са на турне в далечната страна, а Диляна придружава плътно любовта на живота си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама