Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7747580 www.bgdnes.bg

Радост скъсва Жоро от секс

Прибирай се вкъщи да те обичам, пише палавата миска на национала

Мис Национален отбор по футбол Радостина Тодорова скъсва от секс футболиста Георги Костадинов. За това призна самата тя индиректно. Врачанката е доста палава и възнагради възлюбения си с приключения в леглото. Това стана след сензационната победа на неговия тим "Арсенал" (Тула) с 1:0 срещу "Спартак" насред Москва. Жоро бе титуляр и игра 90 минути за своя тим в понеделник вечер.

"А сега се прибирай вкъщи да те обичам", написа Радост на профила си в инстаграм, като публикува снимка с ликуващия Костадинов на терена. Двамата са заедно от няколко години и не крият любовта си. Сексапилната моделка живее с национала в Русия, а преди това бе при него и в Израел.

Реклама

Все пак Радост признава, че е на настроения и има и емоционални дупки.

"Последните дни не бях никак позитивна и съжалявам за което. Но се наложи да отвърна на злобата и опитите за манипулация. Ако има нещо, което съм със сигурност - то това е, че съм емоционална и се паля за секунди!", призна самата Радост.

"Мечтата ми е да отида на сафари в Африка, защото обичам животните", казва още моделката.

Тя допълва, че връзка от разстояние е невъзможна и именно затова е неотлъчно до Костадинов. Полузащитникът е неизменна част от националния отбор през последните години. Жоро получи повиквателна и за мачовете с Парагвай и Чехия от новия селекционер Георги Дерменджиев.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама