Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7749267 www.bgdnes.bg

Мариана Маринова напусна "Фермата" без съжаление

1 милион за шефката на силиконките

Организаторката на конкурси Мариана Маринова спечелила 1 милион лева като шефка на силиконките. За това се похвалила самата тя пред близки, като не скрила, че особено мероприятията в чужбина били много доходоносни. Това направи участничката в риалити шоуто "Фермата" една от най-богатите българки у нас.

Неслучайно продуцентите на шоуто преразпределиха Мариана към отбора на чорбаджиите, които се отличават с висок стандарт на живот. Въпреки това силиконката напусна "Фермата" след епичен дуел с маникюристката Силвия Митева. Двете дадоха всичко от себе си в общо 4 битки, които приключиха с финален резултат от 8 на 2 точки в полза на Силвия. Въпреки че излезе на арената с навехната ръка, тя се справи по-бързо с предизвикателствата в първите три битки и доказа, че е един от най-добре подготвените участници този сезон.

Реклама

На старта на дуела Силвия призна, че е гледала и изучавала всички битки в предишните сезони на шоуто.

"Когато за първи път видях епизод на "Фермата", се влюбих в това предаване. Направих си миниарена в мазето на блока, в който живеех в Несебър, и сега е времето да се извиня на всички комшии за блъскането и мятането на торбички с пясък", призна маникюристката.

Мариана също се защити достойно, като демонстрира спортен хъс и желание за победа, но липсата на късмет й попречи да защити мястото си в шоуто. По време на една от най-тежките игри тя претърпя контузия и загуби нокътя си, но не се отказа от битката.

"Много съм щастлива, че всички се разделиха така топло с мен. Дуелът във "Фермата" е всеки ден. Той е битка със самия себе си. Да се опитваш да показваш, че можеш, можеш, можеш", коментира на сбогуване Мариана, трогната от признанието на водещите, че тя е била един от най-работливите участници в сезона. "И най-богатата сред нас", изцепи се човек от публиката, на което Маринова само се усмихна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама