Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7855340 www.bgdnes.bg

Руски национал бие жени

Руски национал бие жени и не вижда проблем в това. Поне така излиза от думите на халфа на "Локомотив" (Москва) Дмитрий Тарасов. Според него жените трябва да внимават да не ядосват мъжете си и да не прекрачват определени граници. Изказването на Тарасов предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи най-вече от страна на нежния пол. Футболистът е против насилието единствено ако жената е бременна.

"Има си граници, които тя не трябва да прекрачва, независимо дали е бременна, или не - казва Тарасов. - Ако е, трябва да бъдем по-сдържани, но ако не е, не пречи да бъде ударена..."

Реклама

От миналата година Тарасов е женен за красивия руски модел Анастасия Костенко. Засега тя не се е оплаквала от домашно насилие, но определено има от какво да се притеснява. В момента тя е бременна и поне засега е "имунизирана" от гнева на футболиста.

Тарасов имаше сериозни проблеми с бившата си жена Олга. Тя го обвинява именно във физически тормоз и не му дава да вижда децата им. Играчът освен това често е изневерявал на предишната си съпруга.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама