Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7856245 www.bgdnes.bg

Джоли след развода: Трябва да се съобразявам с Брад

Разбита мечта, но щастливи деца - ето това е животът на Анджелина Джоли.

44-годишната актриса призна в откровено интервю пред "Харпърс Базар", че мечтае да живее далеч от САЩ. Причината да не го прави е, че не иска да отдалечава децата от баща им Брад Пит. Макар разводът им да е изключително тежък и труден, най-вече по отношение на попечителството, тя е категорична, че ще се съобрази с местоживеенето на бившия си.

"Бих искал да живея в чужбина и ще го направя веднага щом децата ми навършат 18 години. В момента трябва да живея постоянно там, където баща им иска да живее!", споделя тя.

Реклама

Анджелина е корица на последния брой на списанието за тази година. Изборът на редакторите не е случаен. От издателството обясняват, че са избрали Джоли за последния брой от 2019 г. и с поглед към 2020 г., "защото просто няма никой друг като нея". Звездата е прекарала близо 20 г. в Агенцията на ООН за бежанците, в последното десетилетие финансира училища за момичета от Афганистан до Кения и Камбоджа. Тя е гостуващ преподавател в лондонски престижен колеж, учи студентите за мира, сигурността и борбата за правата на жените в международен план. Анджелина се бори за здравето на жените - по-специално лечението на рака - честно и открито говори за собствената си борба с тази болест.

В интервюто бившата съпруга на Брад Пит разкрива как е придобила вътрешна сила и преоткрила истинската си сила чрез шестте си деца.

"Тази част от нас, която е свободна, дива, открита, любопитна, може да бъде потисната от самия живот или от болка. Децата ми знаят истинската ми същност, помогнаха ми да открия отново истинското Аз и да го приема. Те са преживели много. Уча се от тях да бъда силна. Ние родителите настоятелно призоваваме децата си да приемат себе си такива, каквито са. Те ни гледат и искат да направим същото" - призна звездата, която наскоро стана професор в Лондонското училище по икономика.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама