Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7857079 www.bgdnes.bg

Шарън Стоун пресъздаде култова сцена от "Първичен инстинкт" (Видео)

Една от най-култовите сцени в модерната кино история е нейна и тя е в "Първичен инстинкт".

Шарън Стоун я пресъздаде на сцената по време на наградите Woman of the Year и Man of the Year на списание GQ в "Комише Опер" в Берлин, предава life.dir.bg.

61-годишната актриса изглеждаше феноменално в къса бляскава рокля с дълбоко V-образно деколте и ръкави тип "прилеп". В публиката бе и 19-годишният ѝ син Роан Бронстийн.

Реклама

Когато получи наградата си, Стоун реши да го направи по своя начин, произнасяйки речта си седнала на стол. С широка усмивка актрисата пресъздаде култовото си движение от преди 27 години, но без да шокира излишно, предвид, че синът ѝ бе там.

Във въпросната сцена героинята на Шарън - Катрин Трамел, е на разпит в полицията. Докато е бомбардирана с въпроси, тя успява да разсея полицаите, сред които и Майкъл Дъглас, кръстосвайки краката си със суперкъса бяла рокля с полуполо, а отдолу не носи бельо.

Сцената е особено противоречива за времето си, а към днешна дата е смятана за една от най-култовите в съвременната кино история.

"Преди години стоях на сцена, а режисьорът ми каза: "Може ли да си свалиш бикините, защото се виждат, а по сценарий не трябва да виждат, но ние няма да видим нищо." Аз казах: "Разбира се." Не знаех, че този момент ще промени живота ми", каза Стоун пред публиката в Берлин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама