Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7857899 www.bgdnes.bg

15 години по-млада люби Гигс

Легендата на "Манчестър Юнайтед" забърса диджейката Хелън Стелънг Холт

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс отново доказа, че е бонвиван №1, дори и на 45 години. Бившият халф заби страхотно маце, по-младо от него с цели 15 години.

Селекционерът на Уелс мачка чаршафите с изявяващата се като диджейка и моделка Хелън Стелънг Холт. С новината гръмна английското издание "Дейли мейл". Според вестника двамата са се запознали на трибуните на "Олд Трафорд". Блондинката често е канена в ролята си на музикант за различни корпоративни събития.

Реклама

Първите сигнали за връзката на Гигс с модела се появиха през септември, когато беше сватбата на Рио Фърдинанд с новата му съпруга Кейт Райт.

"Двамата имат много общи интереси. Една от общите им страсти е свързана с фитнеса и йогата. Посещавали са няколко събития заедно, а връзката им беше една от основните клюки по време на сватбата на Рио", потвърди източник от обкръжението на легендите на "Манчестър Юнайтед".

Хелън Стелънг Холт има близо 10 хиляди последователи в инстаграм. Тя е и голяма фенка на "Манчестър Юнайтед" и дори често пуска от диджейския пулт облечена с фланелка на клуба.

Наскоро тя публикува снимка от ВИП ложата на "Олд Трафорд", където изгледа на живо мача от Лига Европа между "Юнайтед" и "Партизан" (3:0).

Припомняме, че Гигс се разведе с бившата си съпруга Стейси през 2016 г. Преди това стана ясно, че бившият съотборник на Димитър Бербатов при "червените дяволи" е изневерявал с жената на брат си Родри - Имоджен Томас. От брака си уелският селекционер има две деца.

Реклама
Реклама
Реклама