Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7858888 www.bgdnes.bg

Топбармани представят „Стралджанска“ на световен конкурс за красота advertorial icon

Авторски миксове с традиционната българска напитка пленяват финалистките в конкурса „Lady Universe“

Юлия Павликова е голямата финалистка в световния конкурс „Lady Universe“ 2019. Пътят на рускинята като тазгодишна кралица на красотата започна на тържествена церемония в столичния хотел „Маринела” с коктейл от рози. Авторското питие е част от серията оригинални български миксове със „Стралджанска“ мускатова, с което топмиксологът Александър Симеонов очарова гостите на големия финал на надпреварата в България.

Едно от изискванията на конкурса „Lady Universe“ е кандидатките да се представят с нещо специфично за собствената си държава. Хубавата, висококачествена българска ракия е традиция за българския народ. „Стралджа хайбол“ е царицата в нашата колекция. Питието съдържа Стралджанска ракия, горчив вермут, розова вода и тоник, а декорацията е от изсушени мини розички“, разкри Александър. Коктейлите се вплитат в тази традиция като българска шевица в модерните световни тенденции. Тази година като домакин на събитие от такъв мащаб страната ни има уникалния шанс да представи любимата напитка на поколения българи по съвременен начин.

Именно стремежът да се съчетае традиционно българското със съвременното е мисията, зад която застава любимата премиална марка „Стралджанска мускатова“. От началото на септември е активна уникална онлайн платформа, която показва модерния прочит на националното питие. Тя представя интерпретации на класически миксове, сред които БЛЪДИ МАРИЯ, СТРАЛДЖА ШПРИЦ, СТРАЛДЖА ОЛД ФЕШЪН, ЕНЕРДЖИ ХАЙБОЛ и СТРАЛДЖА САУЪР.

Реклама
Реклама
Реклама