Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7859510 www.bgdnes.bg

Фенка ги развява за "Гремио"

В истински хит в Бразилия се превърна гола фенка, която вее цици за победа. Това е екзалтираната привърженичка на "Гремио" Майкели Мюл.

Палавницата направо побърка южноамериканската страна с фриволното си поведение на трибуните. По време на градското дерби между нейните любимци и "Интернасионал" на стадиона в Порто Алегре щурата блондинка реши да махне фланелката си.

Реклама

За радост на мъжките погледи, отдолу тя бе без сутиен и само по напращели бомби. Майкели вдигна градусите на трибуните при втория гол за "Гремио", дело на Ромуло. Преди това се бе разписал и Жеромел.

В родината си Мюл се изявява като диджейка. Тя събира стотици на своите партита, а в социалната мрежа инстаграм вече е последвана от 631 хиляди души. Голяма част от тях я налазиха след предизвикателните сцени на стадиона.

Футболистите на "Гремио" също са впечатлени от своята най-секси фенка. Откакто тя развя циците, те записаха още две победи, последната от които вчера с 1:0 като гости на "Шапекоензе". В класирането на бразилската серия "А" "Гремио" е четвърти с 56 точки. Майкели обещава да показва бомбите отново, ако любимците й продължават да я радват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама