Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7862280 www.bgdnes.bg

SEX скандал в националния!

За разлика от Николета, ние нямаме интимен опит с повечето от играчите, казва една от нападнатите докторки

Голям сексскандал разтърси националите по футбол преди приятелския мач с Парагвай и европейската квалификация срещу Чехия тази седмица. Част от футболните гаджета не искат да пускат мъжете си на терапия при секси психоложките на тима, научи "България Днес"!

Реклама

Най-популярната плеймейтка Николета Лозанова започна открита война с Лилия Стефанова и Кети Вандова, които обгрижваха националите, докато селекционер бе Красимир Балъков. Моделката има дългогодишна връзка с вратаря Николай Михайлов, който е част от състава. Николета вероятно се притеснява гаджето й да не залитне по някоя от секси докторките.

Силиконката пусна подигравателна публикация на профила си в инстаграм, в която опитва да осмее психоложките. Под предизвикателна тяхна снимка, на която Кети Вандова е с дълбоко деколте и пищен бюст, Николета пише: "Спортните психолози на българския футболен тим". На друга снимка е показан мъж в спортно облекло с топка и дете, а текстът е: "Спортните психолози на "Манчестър Юнайтед".

Николета Лозанова е прикрепила текст към публикацията си "SOS" и емотиконка с пляскащо се по челото момиче. Малко по-късно абсолютно същият пост се появи и на профила на друга футболна половинка. Става въпрос за Анита Терзийска, която люби една от звездите в националния - Тошко Неделев.

Гаджетата определено ревнуват мъжете си от сексапилните психоложки. Николета и Анита явно се притесняват доколко силни са ангелите на футболистите и дали няма да се изкушат към грехове и изневери по време на лагерите. В момента целият тим се готви и спи на базата в Бояна под ръководството на новия селекционер Георги Дерменджиев.

След уволнението на Краси Балъков и рокадите в щаба все още не е ясно дали секси психоложките ще продължат работа с националния тим. Това се обсъжда на работно съвещание тези дни. Всички по-големи отбори в Западна Европа имат специалисти на тази позиция. Пред "България Днес" една от психоложките Лилия Стефанова реагира остро на Николета Лозанова.

"Защо тези нападки идват сега? Нашето желание е да продължим работа с националите. Втрещена съм от тази публикация на Николета и не виждам какво точно иронизира. Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и е подсъдно", заяви терапевтката на футболистите. Тя разкрива, че Лозанова е започнала да й пише съобщения в социалните мрежи.

Реклама

"Каза ми, че е нашата визия изобщо не си кореспондирала с изпълняваната от нас длъжност. Като стайлинг и като маниери, каквото и да значи това. Но всеки знае, че тя е жената с най-богат футболен опит в България. Само че ние, за разлика от нея, нямаме сексуален опит с играчите. Човек без никакво образование, който постоянно се снима гол, да коментира футбола, психологията и нас, това е смешно", избухна Стефанова, която е завършила психология, национална сигурност, международна сигурност и психотерапия.

"България Днес" научи, че Тодор Неделев е бил единственият от националите, който категорично е отказал да посещава сеансите с психоложките по време на предишните лагери. Като мотив за това е изтъкнал, че двете дами работят в "Локомотив" (Пд) - конкурентния тим на неговия "Ботев". Дори треньорското ръководство се е опитало да убеди Тошко да се включи в занятията, но той бил непреклонен.

"На Неделев не сме му видели очите нито за минута. Николай Михайлов си идваше на груповите посещения. Не е имало никакво напрежение или конфликти с него. Напълно възможно е Николета да изпитва някаква ревност. Това, което се случва в човешката глава, е необятно. Всеки може да има някакви вътрешни конфликти или комплекси. Очевидно тя преживява нещо сериозно", анализира Лили Стефанова. Тя е категорична, че отборът ще има нужда от психологическа помощ и занапред, особено след тежкото поражение от Англия с 0:6 в последния мач. "Тази загуба и последвалите критики категорично са се отразили зле на отбора", твърди психоложката.

Венци Стефанов:

Само вземат силата на играчите

Членът на Изпълнителния комитет към БФС Венцеслав Стефанов се обяви категорично против присъствието на жени психоложки в националния отбор. Потърсен от "България Днес" относно горещата тема, той каза: "Те са абсолютен баласт! Психоложките изобщо нямат място в националния отбор. На тези двете силата не им е там. Имам чувството, че вземат силата на футболистите, а не им я дават. Ако играчите не ги желаят, намазват им ските и айде...", отсече Стефанов.

"Има си доказани и качествени специалисти, като Христо Монов например, които могат да помогнат", добави босът на "Славия".

Слави се гаври с плеймейтката

Слави Трифонов се избъзика жестоко с Николета Лозанова в своята телевизия. Той използва скеч с любимия футболен герой Гацо Бацов, който се играе от актьора Краси Радков. Диалогът върви така:

"Треньорът каза да си я подаваме винаги един на втори, на трети, ама винаги да я връщаме на вратаря Малката Перука", казва Гацо Бацов.

"Топката ли?", пита Слави.

"Не. Николета Лозанова"!

Халф иска сеанс в "Локо" (Пд)

Футболист от Мартиника се размечта да играе в "Локомотив" (Пловдив) заради новата психоложка в тима. Става въпрос за халфа Матиас Курьор, който у нас стана популярен с екипите на "Черно море" и "Локо" (Горна Оряховица). 31-годишният играч хлътна по назначената преди дни психотерапевтка Илияна Димитрова.

"Съжалявам, Варна, но искам да подпиша в Пловдив сега", написа Курьор в социалните мрежи и показа снимка на психоложката.

Димитрова, която се занимава със състезателите от детско-юношеската школа, вече ще помага и на мъжкия отбор на клуба. Решението е лично на боса на клуба Христо Крушарски.

Реклама
Реклама
Реклама