Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7862824 www.bgdnes.bg

Милко няма да ходи при Слави

Ако бях кмет, не знам как щях да пея 

Пошегувах се, че искам да съм част от "Няма такава държава", казва мустак №1

Милко Калайджиев няма да става част от партията на . Това призна самият той, след като повече от седмица се разпространява невярна информация за евентуалната му политическа кариера.

Реклама

Слуховете тръгнаха, след като фолкпевецът гостува в телевизията на Дългия. На въпрос на един от сценаристите дали се е отказал от политиката, Калайджиев заяви, че би се замислил сериозно, ако му предложат да стане областен координатор в Хасково на "Няма такава държава".

"Не говорех сериозно и нямам планове със Слави да градим заедно политическа кариера. Цялото предаване беше с шеги и закачки и реших и аз да се пошегувам. Но думите ми веднага бяха раздухани и историята беше завъртяна", коментира Калайджиев.

Фолкпевецът признава, че донякъде е щастлив, че не е бил избран за кмет на Свиленград на последните местни избори. "Не съжалявам, че не бях избран. Дори обратното. Сега, като се замисля, нямам си идея как щях да съвместявам кариерата си на певец с тази на кмет. Още в понеделник вече бях забравил за изборите и нещата си тръгнаха по нормалния ред", каза още Калайджиев.

Той е категоричен, че повече няма да се кандидатира за градоначалник на родното си място. Не мисли и за политическа кариера, но животът винаги може да го изненада. Певецът не крие, че дълго се е двоумял за кандидатирането и независимо че неговата съпруга не била много въодушевена от идеята, той взел важното решение за десетина дни.

"Интересувам се от всичко, широкоспектърен човек съм. За тези почти 30 години демокрация съм видял какво ли не. Кое може да ме изненада? Не съм се интересувал каква е кметската заплата. Не съм богат човек, но имам богата душа и богато сърце. Не ме блазнят някакви фантасмагории. Това, което имам, съм го постигнал сам с моята съпруга и не е малко", откровен е Калайджиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама