Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7865289 www.bgdnes.bg

Бившият на Мария Илиева отново стана татко

Нова порция стрес за звездата

Синът на певицата вече има доведена сестра

На бърза ръка младото бивше лъвче на Мария Илиева си спретна ново семейство.

След сватбата си през юли с изкусителната руса красавица Владислава Георги Михайлов стана татко. Отново. Сега общият му син с Мария Илиева - Александър, който е почти на 2 години, вече е батко. Доведената сестричка на момченцето се казва Йоанна, ражда се в края на октомври и поне за момента не се е срещала с по-голямото си братче. Този път Георги няма притеснения да споделя радостните мигове от изписването на новороденото и първите разходки в социалните мрежи. Общи снимки с детето му от Мария Илиева липсват, а причината за това според запознати е забрана от звездата.

Както "България Днес" първи съобщи, младият бизнесмен Георги набързо забрави страстната си връзка със супер известната певица и реши да търси любовта на друго място скоро след раздялата им. Татуираният мачо създава семейство с друга, докато Мария Илиева остава да гледа общия им син сама.

Реклама

"Не очаквах, че ще гледам сина си сама. С бащата на Александър не се случиха плановете, които имахме", споделя в откровено интервю изпълнителката на хита "Нищо".

Сега Мария Илиева ще трябва да се съобразява с новото семейство на Георги, за да може децата да имат връзка и да се срещат често. Георги Михайлов е един от малкото мъже в живота на родната поп икона, за когото тя самата потвърждава. Около името на Илиева се завъртат имената на Наско Колев и Иво Аръков, по-млади от нея и сексапилни родни звезди, които според слуховете са били част от интимния й живот. Единствено Георги Михайлов успя да навие 41-годишната търновчанка да му роди дете. В последно време усилено се коментира, че Мария си пада по Папи Ханс. Талантливият поет е забелязан и на първите редове на концерта й в зала 1 на НДК.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама