Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7865304 www.bgdnes.bg

Вальо Михов лъже, че играе карти

Заради "Маскирания певец"

Успях да опазя тайната от семейството си до края, признава футболният деец

"Лъжех семейството си, че съм на карти, докато пея в "Маскирания певец".

Това разкри Вальо Михов. Футболният деец се оказа Бухала в новото риалити.

Михов бе разпознат от всички в детективския панел. И щом свали маската си, никой не бе изненадан.

"Очаквах, че по-рано ще ме разкрият - каза пред "България Днес" Михов. - Всички жокери водеха към мен. Който ме познава, знае гласа ми. С Ники Кънчев и с Гала сме големи приятели. Очаквах по-бързо да ме разобличат. Семейството ми също не знаеше. След като започна да се говори, че аз съм Бухала, започнаха да ме питат. Чудеха се какви са тези карти в събота до толкова късно. Имаха съмнения, но аз ги уверявах, че не съм част от предаването", добави още Михов.

Реклама

Бившият президент на БФС трудно се навива да влезе в новото шоу. Той се притеснява, че не може да пее. След редица уговорки с продуцента Маги Халваджиян Вальо се навива.

"С него сме близки приятели - обясни Михов. - Не исках да се излагам на стари години, но... реших да се впусна в нещо ново. Изживях невероятни емоции. Включих се на олимпийския принцип - важно е участието", каза още Михов.

Костюмът на бившия брадър е адски тежък. От голямата маска Михов едва диша.

"Много е трудно да се движиш с костюма, камо ли да пееш - обясни Михов. След всяко шоу бях вир-вода. Не спираш да се потиш, докато си на сцената", добави още бившият президент на БФС, който показа своя орден "Стара планина" в шоуто преди няколко седмици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама