Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7866092 www.bgdnes.bg

VP Brands International спечели награда в конкурса "Мистър и Мисис Икономика" advertorial icon

Изпълнителният директор на компанията посвети отличието на екипа си

Изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на VP Brands International e носител на приза „Мистър и Мисис Икономика“ в категория “Земеделие и хранителна промишленост“ за 2019 година.

Иван Папазов получи отличието, давано от най-голямата работодателска организация – КРИБ, и списание "Икономика", на тазгодишната тържествената церемония. Тя се проведе в зала "Джон Атанасов" на "София Тех парк" в присъствието на премиера Бойко Борисов, министри, кмета на София Йорданка Фандъкова, депутати и представители на бизнеса. Наградата му беше връчена лично от министъра на енергетиката Теменужка Петкова, която поздрави сектора за добрите резултати и по-специално компанията за това, че насърчава икономическия растеж на страната.

Иван Папазов прие статуетката „Рибарят и златната рибка“ с думите, че VP Brands International е водещ производител на качествени вина и високоалкохолни напитки в България благодарение на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина. Така през годините компанията развива силната връзка между българското земеделие и качеството на крайния продукт с добавена стойност.

„Създадохме собствена земеделска структура. Превърнахме се в надежден партньор на още стотици български земеделски производители. Осъзнахме и социалната роля, която има нашият бизнес при осигуряването на поминък за хората. Благодаря на всички наши служители, партньори и клиенти за доверието и за това, че всеотдайно са част от нашето семейство“, допълни изпълнителният директор на VP Brands International.

Папазов е в управлението на компанията от края на 90-те години. Под негово ръководство VP Brands International се превръща в лидер на българския пазар и се налага като водещ производител на вина и високоалкохолни напитки в над 40 държави по целия свят. Марките на компанията са отличени са с редица престижни национални и международни награди.

Реклама
Реклама
Реклама