Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7866316 www.bgdnes.bg

400 милиона евро за Мбапе вади "Реал"

ПСЖ пожела за заместник Гризман от "Барселона"

Чудовищна оферта на стойност 400 милиона евро готви "Реал" (Мадрид) за Килиан Мбапе. С новината гръмна френският "Льо Паризиен". Кралският клуб е твърдо решен да привлече френската звезда. Ако го направи, ще счупи драстично рекорда на ПСЖ за най-скъп трансфер, след като през 2017-а французите платиха 222 милиона евро на "Барса" за Неймар.

Мбапе отдавна е свързван с испанския гранд, още докато бе в "Монако". Сега обаче "Реал" няма да пести средства за привличането на национала. В евентуална сделка ще използа и Винисиус Жуниор, за когото се говори, че е в плановете на парижани. Младият бразилец напоследък играе все по-рядко.

Реклама

В същото време ПСЖ има сериозен интерес към Антоан Гризман от "Барселона". Откакто играе при каталунците, френският национал така и не може да разкрие пълния си потенциал.

В същото време нападателят на "Пари Сен Жермен" Неймар отново изяви желание да се върне в предишния си клуб "Барселона", пише "Мундо Депортиво". Бразилецът беше засечен в столицата на Каталуния, където се забавлява на купон по повод рождения ден на съпругата на нападателя на тима - Луис Суарес, а на сбирката беше и Лео Меси. На тържеството Неймар е изявил отново желанието си да се завърне в "Барселона". Договорът на 27-годишния бразилец с парижани е до лятото на 2022 година. През този сезон Неймар има 5 мача с 4 гола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама