Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7866960 www.bgdnes.bg

Поли Генова показа бащата на бебето си на рождения му ден

"Изненада! Честит рожден ден, Папа Джо! Благословия е да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-добрият баща и толкова добре се грижиш за нас. Много те обичаме!" С тези думи Поли Генова честити рождения ден на мъжа до себе си Джоузеф Шардън. Певицата показва за пръв път в социалните мрежи бащата на детето си.

Поли и Джоузеф имат 7-месечен син Даниел и доскоро певицата пазеше много ревностно лицето на момченцето си и на приятеля си далеч от обектива.Наскоро тя пусна снимки с Даниел, облечен като тиква за Хелоиун, на които бебчето се виждаше по-ясно.

Реклама

На снимките, споделени в инстаграм,  тримата са облечени с дънки, а Джоузеф и малкият Даниел са с еднакви ризи в шотландско каре. Поли е с пуловер в тъмнозелено.

32 годишната Генова стана майка за първи път на 12 април. Тя лично обяви новината за раждането на Даниел Джоузеф Шартън в социалните мрежи. 

Само веднъж досега Поли Генова си е позволила да покаже, че е щастливо влюбена - на 13 ноември миналата година поздрави своя любим за рождения му ден в личния си профил в инстаграм. Там публикува много кратко видео в далечен план с кадър от почивката им в Бали, а че много го обича, му написа на няколко езика - на английски, холандски и филипински. Това, както и че в последната година Поли непрекъснато пътува до Холандия, подсказа на всички, че мъжът до нея е чужденец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама