Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7869213 www.bgdnes.bg

Лоренцо се НАШАРИ

Синът на Софи Маринова с любовен татус

Модата с татуси по тялото съвсем превзе младите. Поредният, който е почти целият нашарен, е синът на Софи Маринова - Лоренцо.

Младият изпълнител от ранна детска възраст тръгва по стъпките на Благо Джизъса. Лоренцо е обзет от идеята да се нашари целият и вече сериозно действа по въпроса.

Реклама

Една от последните рисунки по тялото на сина на Софка е свързана с нова любов. Лоренцо крие гаджето си и не иска да говори за личния си живот. Но едно е ясно - щом има татус за нея, значи нещата са сериозни.

Наследникът на изпълнителката на "Стари рани" сложи любовна рисунка на ръката си, видя "България Днес". Въпреки че прилича на драсканица, тя има символика. Тя е на чужд език, а близки до Лоренцо са категорични, че е посветена на нова любов.

Синът на Софка е маниак на тема татуси. Той вече има повече от 10 рисунки по себе си. Дори си нашари и лицето. 16-годишният Лоренцо сложи малък кръст, точно до окото.

Синът на Софка има и рисунка на "Калашник". Този татус е много популярен сред хората. Имат го редица известни личности у нас и по света.

Символиката на татуиран автомат означава голяма воля за живот и съпротива срещу ударите на съдбата. Според поверието хората с такава рисунка по тялото са в състояние да поддържат самообладанието си в спешни ситуации и да не изпадат в паника. Те са родени водачи и лидери, които могат да водят други хора.

Лоренцо се запалва по татусите от майка си. Софи Маринова има няколко рисунки по тялото си. Именно бившата участничката в "Капките" води за сефте наследника си в студио за татуировки.

Реклама
Реклама
Реклама