Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7875419 www.bgdnes.bg

Фолкпевица тегли майни

Провокации от чалга съсловието 

Магда с остър и пиперлив език в новата си песен 

Тежки майни тегли фолкпевицата Магда в последната си песен.

Чалгарката от дълго време не беше пускала ново парче, но се завърна зрелищно с провокации и разголвания. Силно впечатление прави част от текста на творбата, като не е много допустим за подрастващи:

"Тая вечер тегля майни,

още малко с нервичките поиграй ми,

зад гърба ми още лай ми

и ще светнат като лампи всичките ти мръсни тайни".

По-нататък в песента може да бъдат срещнати фрази като "изпрати кучката да я замества", които допълнително нажежават обстановката. За да е още по-гореща провокацията, Магда залага на разголени визии, които също малко е под въпрос дали са подходящи за младежите в тийнейджърска възраст.

Реклама

Очаквано новият проект на фолкпевицата предизвика вълна от коментари, като преобладаваха негативните. "Как може такива неща?! Деца гледат и слушат, а после говорят със същия език" и "Да не сме се върнали в 90-те години, че има вулгаризми в песните", са част от гневните коментари на родители на малки чалга любители.

Интересното е, че Магда никога не е имала агресивни песни, но този път вероятно иска да привлече вниманието към себе си. Четири са визиите, които певицата сменя в новото си видео. Секси, дръзка и много различна, така феновете определят Магда в "Тегля майни". Изпълнителката неведнъж споделя, че този проект ще постави кариерата й на един съвсем нов етап и е много отговорен за нея.

Фолкпевицата придоби национална популярност преди години, когато стана ясно, че е гадже на Красьо Черния. Нароченият за лобист в съдебната система и изпълнителката на няколко пъти се разделяха и събираха, преди окончателно да сложат край на връзката си. Към днешна дата Магда има детенце, което през януари ще стане на две годинки. Мъжът й Влади не е от светските среди и затова двамата не обичат много да се показват публично. Факт е, че след раждането фолкаджийката изглежда все така секси, както беше в началото на кариерата си преди 15-ина години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама