Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7875879 www.bgdnes.bg

UK тираджии пукат гума с наша голотия

Силикон на вулканизатор

Кристин Каменова проби в Англия с тези цици 

Тираджии в Англия гледат наша гола мацка и пукат гуми! Скандално и еротично!

Ето че имаме нов повод за гордост! Сънародничката ни Кристин Каменова (да, същата, за която си мислите) рязко проби на Острова. Голите й снимки, на които е чисто гола (само по гащи) и полива с мляко гигантските си силиконови цици, огряха Острова.

Появиха се отвъд Ламанша в най-авторитетното издание, обожавано от трансгранични шофьори, където място имат само най-яките и бомбастични мацки. Само най-бруталните сексбомби с най-твърдия силикон и най-стегнатите задници, само най-разкрепостените и готови на всичко намират място на страниците на това издание.

Реклама

Браво, Кристин! Блондинката предизвика сензация с поведението си не само у нас, където й се израдвахме подобаващо още онзи ден, но и в чужбина.

"Истинската мръсотия е вътре в нас. Останалото просто се отмива", философски казва Каменова. Както помните, тя се прочу освен с обиколката на имплантите си още и с факта че изтегли кредит, за да си сложи изкуствен бюст. Това е своеобразен БГ връх, кулминация на феномена "живея бляскаво на кредит" - започна се с купуването на последен модел телефон на кредит преди години, после стана модерно да се вземат пари с лихва за море, а ето че днес става дума за задлъжняване заради пластична хирургия.

"След като махнах конците и специалния сутиен, гърдите ми се виждат малки", призна Каменова, която има 1000 кубика във всяка. "Изобщо не ги усещам. Дори спя по корем без никакъв проблем. Не ми пречат за нищо. Обмислям идеята да си сложа още силикон след година", призна преди няколко месеца Криси пред "България Днес".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама