Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7880405 www.bgdnes.bg

БОЖЕ,ТОВА АНДРЕА ЛИ Е ?

Недоброжелатели подозират, че певицата е в депресия 

Поради липсата на работоспособност и концентрация след раздялата с Кобрата тя отказва участия

Загадъчната метаморфоза на Андреа продължава да притеснява почитателите й.

Русокосата певица с ангелски глас отказва да се снима в последното видео към дуета си с Крум. Под претекст, че не е в кондиция, Андреа отново се скри.

Реклама

"Скъпи приятели, знам, че очаквахте да участвам в клипа. Но поради липсата на работоспособност и концентрация през последните месеци, не можах да оправдая очакванията ви докрай!", пише бившата на Кубрат Пулев в социалните мрежи.

Истинската причина да не се снима във видеото според нейни довереници е фактът, че не изглежда добре и не се харесва в момента.

Освен в клипове експоловинката на боксьора категорично отказва и участия. В последно време името на Андреа липсва от афишите на известните столични чалготеки. Родената в София певица се отдава изцяло на екзотични пътувания по места, на които никой не я разпознава.

Андреа драстично напълня през последните две години и упорито избягва родните светски мероприятия. Всеки един момент, в който се появи, веднага се намират недоброжелатели, които да покажат нагледно какъв е реалният й облик и бълват снимки на подпухналата и напълняла чалга изпълнителка. През изминалата седмица певицата, чието истинско име е Теодора Андреева, присъства на рожден ден на известен гримьор в столичен клуб. Оказва се, че снимките в профила й в инстаграм отново драстично се разминават с реалността.

"Освен качените килограми гърдите на фолкдивата са доста увиснали въпреки имплантите, които има" - констатират недоброжелатели в мрежата.

Според слуховете депресия мъчи 32-годишната блондинка. Това е и причината тя да не успява да се приеме в реалния си облик и създава умишлено фалшив такъв в интернет.

Реклама
Реклама
Реклама