Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7883892 www.bgdnes.bg

Галена катурна Преслава

Многогодишната война продължава

Закрива концерта на "Пайнер", не го е правила от години 

Войната продължава, но една от битките е спечелена!

Галена катурна Преслава временно от чалга трона. "България Днес" научи, че Галена ще закрие предстоящия концерт на "Пайнер" на 3 декември в Пловдив. Чест, която се полага само на най-силното име в попфолка, и е по-важна дори от награда. През 2016 г. Галена бойкотира фирмата и шефа си Митко Пайнера и изобщо не се появи на концерта. Тогава беше сърдита, че не е била отличена за певица на годината, а статуетката отиде при Преслава. И приятелството им приключи.

През последните три години Галена ту отсъстваше от големите концерти, ту се появяваше за кратко в средата на събитията. Но на финала винаги беше Преслава. Тази година по неясни причини добричлийката е аут от грандиозното мероприятие. И бившата й приятелка ще бъде последната, която ще хване микрофона. Галена дори специално ще се върне от турнето си в САЩ, където има планирани изяви с Фики. Синът на Тони Стораро остава отвъд океана, но колежката му няма да пропусне възможността отново да бъде център на внимание.

Реклама

"България Днес" подочу, че Галена грейнала при мисълта, че отново ще пее последна, и отсега е започнала подготовката за голямо зрелище, с което да "взриви" публиката в пловдивската зала "Колодрума". За кратък момент Емануела и Анелия се намесили в битката за закриването, но бързо отпаднали от сметките, за да бъде погалено егото на смядовската им колежка.

Неназовани певици прибягвали и към хитрини, за да си уредят по-сериозно присъствие в Пловдив. Всяка от тях има разрешени 6 минути престой на сцената и в това време трябва да вмести микса си от песни. Но изпълнителките правели по-дълги представяния, като се надявали никой да не забележи. "Ако трябва да угодим на всички и да ги оставим дълго на сцената, концертът ще продължи два дни", коментира се из коридорите на "Пайнер". Засега не е ясно кой ще открие концерта, но с най-големи шансове е Мария.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама