Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7887283 www.bgdnes.bg

Тервел се бие с американец

Тервел Пулев ще се бие с американеца Дешон Уебстър в своя мач №15 на профи ринга. Срещата между двамата ще се проведе на 14 декември в зала "Колодрума" в Пловдив. Победителят ще вземе интерконтиненталната титла в полутежка категория.

Дешон Уебстър е сред силните бойци в категорията. 28-годишният боксьор от "Канзас Сити" досега не се е бил извън родината си. Той има 16 мача в професионалната си кариера. Спечелил е 12, загубил е два. Има и две ремита. Те са в последните му два мача срещу Ал Сандс на 9 август и с Денис Морис на 7 септември. Пораженията му са от непобедените до момента Стивън Нелсън и Али Ахмедов.

Реклама

Тервел Пулев няма загуба като професионален боксьор. Той има 12 победи с нокаут и 2 със съдийско решение.

Според специалисти това ще е най-трудният бой на брата на Кубрат Пулев. Кобрата по традиция ще го подкрепя в ъгъла му.

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба на eventim.bg. Ценовите категории са 20, 30 и 40 лева. Има и ВИП пропуски от 100 лева.

"Ние вече доказахме качеството на продукцията си през октомври с галавечерта на Кобрата с Хюи Фюри в София, а сега ще направим невиждано шоу в Пловдив - сподели наскоро агентът Ивайло Гоцев. - Тервел за първи път ще оглавява галавечерта и ще се бие за интерконтиненталната титла, така че ще бъде незабравимо шоу."

На галавечерта в Пловдив ще участва и румънецът Богдан Дину, който по-рано тази година загуби от Кубрат Пулев.

Реклама
Реклама
Реклама