Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7887356 www.bgdnes.bg

Кавани скача на бой с Меси: Ела да се разберем като мъже!

Нервите на Лео Меси, изглежда, са опънати до скъсване.

Аржентинският футболист успява да се забърка в два големи скандала в рамките само на няколко дни. И то по време на приятелски срещи.

Меси влезе в конфликт с нападателя на Уругвай Единсон Кавани и двамата си размениха остри реплики в понеделник вечерта. Двубоят на стадион "Блумфийлд" в Тел Авив завършва 2:2, но крайният резултат остава в сянката на разправията между двете големи звезди.

Реклама

Всичко започва в края на първото полувреме, когато Меси и Кавани си казват тежки думи.

Аржентинските медии разкриват какъв е бил диалогът двамата. Според изданието "Оле" Кавани е "отправил" покана към Меси да разрешат спора като мъже. С ръкопашен бой! На това Меси е отговорил - "Когато пожелаеш".

След мача журналистите попитаха Кавани за инцидента, но той вече се беше успокоил.

"Случилото се е нещо нормално, все пак това е футболно дерби - коментира гораджията на Уругвай. - Мачът беше тежък, имаше всички белези на южноамериканския футбол. И двата отбора показаха добри неща."

Меси се изпокара и с треньора на Бразилия Тите няколко дни преди да влезе в конфликт с Кавани.

Контролата между двата южноамерикански гранда се игра на 16 ноември в Рияд и завърши с победа на Аржентина с 1:0. Голът вкара именно Меси. Но селекционерът на Бразилия бе разочарован от поведението на Лео и го сподели след двубоя.

"Исках от съдията да му покаже жълт картон, какъвто заслужаваше - разкри Тите. - Меси ми каза да си затварям устата и аз му отговорих същото. Не искам повече да обсъждам това. Такъв мач трябва да се ръководи от добър рефер."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама