Алена, астрологът на България: Ретроградният Меркурий ще провали Слави

Приятел
Автор: БД Онлайн

Алена, астрологът на България:
Ретроградният Меркурий ще провали Слави

ГЕРБ трябва да се прочисти, БСП да се лекува

- Алена, предстои излизането на книгите ти за съдбата и знаците, които ни очакват и трябва да съблюдаваме през идната година. Според "Астрологичен хороскоп" 2020 г. ще е подвластна на Уран, който ще ни донесе редица трудности "във всяко отношение", конфликти, дори разруха. В кои сфери е най-добре да внимаваме в поведението си и начина си на мислене?

- Въпреки трудностите и изпитанията Уран носи и рутина, работа и спокойствие. Конфликтите винаги ги е имало, както и разрухата. Разликата е, че докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми и смърт заради една изречена дума, Уран и без изречена дума ще руши всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее, без да му се полага, да завземе нечий дом, територия на друга държава, само защото цели власт над хората, а защо не и над цялото човечество. Разрухата, от една страна, води до осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. От друга, помага върху основите, ако са стабилни да започне нов градеж, който да ни води към върхове в следващите девет години, до новото мощно влияние на Уран и числото на годината - 4. Успехът е гарантиран, ако се отдадем на рутината и натрупания опит, ако разчитаме на знанията и интелекта си. Провалът е сигурен, ако решим да се настаним наготово в нечия чужда обител без оглед на средствата и за сметка на чуждото нещастие или провал.

- Има ли как да се защитим от негативните последици?

- Планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, положителни или негативни. От нейното влияние и положение през годината зависи дали сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да се скрият сред посредствената тълпа и да се превърнат в невидими заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Помнете - една година е миг вдишване за Вселената, но за нас е изпитание, за което след 12 месеца получаваме награда и наказание. Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство и рутина, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма.

- Казваш, че Уран ни води към промени и революции. Да се очакват ли в България някакви политически катаклизми?

- Политически катаклизми у нас и по света няма как да бъдат избегнати, а за природните често сме си виновни сами. Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България, като вибрация на годината, която ги удвоява. Безмерното политическо бърборене и противопоставяне на жадните за власт към управляващите твори неувереност и нежелание, дори отказ на народа ни да се съобразява със законите на държавата. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на трудно овладявани на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си, за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели, битуващи във всички нива на управлението. Предателите ще се множат във всички сфери на живота. Опитът за нахлуване с думи и дела в лична територия води до агресия, нерядко крайна. Длъжни сме да притъпяваме агресията на всяка цена, за да избегнем множенето на случаите на домашно насилие и битовите убийства. Уран в комбинация с Марс ще наказва светкавично, болезнено и неочаквано всички хора, предприели действия в нечия вреда.

- В "Лунен календар на красотата" съветваш постите преди Коледа да са непълни. Опасяваш ли се от критики от страна на религиозните си последователи и дори от конфликт с църквата заради съвета ти да не се спазва пълното въздържание в името на здравето и красотата?

- Съветът ми е основан на моята практика и изготвените хороскопи на здравето на хора, които са "изгладували" постите, за да се пречистят, след това са си "спечелили" здравословни проблеми и идва мигът на неистовата омраза, която властва над дните им. Никога не признават, че сами са си виновни, но пречистването, доколкото са спазвали наистина постите, е забравено. Всеки знае сам себе си и през постите и извън тях. Сигурна съм обаче, че Иисус и Отецът не искат да сме болни и недоволни, но вярващи.

- Съветваш читателите на "Вашата календарна 2020 г." да уравновесят кармата си, за да понесат несгодите, с които някои няма да успеят да се справят. Какво именно да правят онези, които нямат тази сила да им устоят или да се адаптират?

- Уран и вибрация 4 изискват да уравновесим кармата си, затова е необходимо да приемаме без емоция, разумно и спокойно изпитанията, които съдбата ни поднася, за което мнозина няма да имат сили и воля. Не научим ли през годината на Уран този кармичен урок, следващите ни години ще бъдат много по-тежки, дори и да са подвластни на положителни планетарни аспекти и вибрации. Няма слаби хора, дори и ако на вид са болнави или безволеви, които да не намерят сили в себе си да претворят създадената карма поне в неутрална. Въпрос на осъзнато желание и потребност. Иначе мнозина вместо осъзнати добротворци ще са войнстващи агресори.

- Изборите отминаха, но темата за тяхната честност и дали има нужда от законодателни промени в тази сфера все още е актуална. Как звездите виждат оттук нататък развитието на двете най-големи партии у нас - ГЕРБ и БСП?

- Промените в ГЕРБ са задължителни и наложителни. Преди повече от година настъпи времето да бъдат пречистени партийните редици от хора, които гонят свои лични цели и работят за други партии и дори държави, с вярата, че няма да бъдат разкрити. Такива има дори в парламентарната група на партията. В годината на Уран депутатите и членовете на ГЕРБ ще трябва да се доказват ежедневно.

Промените в БСП са належащи, дори животоспасяващи за партията, която отдавна съществува по инерция и обслужва само партийната върхушка. Тези хора живеят в собствен свят, в които празнодумството, обидните думи и нападки, критикарстването без причина започват да се връщат като бумеранг към изреклите тези безумия и към поръчителите. Те си го знаят, усещат го, но едва когато наказателните съдбовни бариери станат видими, ще го осъзнае и обществото.

- Към кой от двамата лидери звездите ще са по-благосклонни - към Бойко Борисов или към Корнелия Нинова?

- Личната година на Бойко Борисов до рождения му ден през 2020 година е трудна. Препятствията са породени от странични и неочаквани фактори, които успява да надмогва. Месеците му до края на годината са изтъкани от стремеж към стабилност, анализ и самоанализ, на осъзнаване на грешките. Спази ли тези изисквания, следващата му година ще бъде спокойна и удовлетворяваща с подкрепата на съдбата. Корнелия Нинова е в личната си година на съдбовно подчинение до средата на януари 2020 година. От нея се изисква да е компромисна, да не е прибързана, да обмисля думите си и тогава да ги изрича, за да увеличи враговете си сред своите съпартийци, които до края на годината са свръхчувствителни към критика или отхвърляне на техните предложения. На 16 януари навлиза в лична година на нова среда и нови познанства, която може да не е в редиците на БСП и дори извън политиката. Вероятно и нея съдбата я пази, за да досъсипе партията.

- Слави Трифонов е новото лице на политическата сцена. Какво вещаят звездите за бъдещето на неговата партия?

- Нека бъдем точни. Дежа вю е политическият проект на Слави Трифонов. Бареков - втора серия. Слави Трифонов е роден със съдбовен път с вибрация, изискваща да изживее по-голямата част от живота си извън България, за да не вреди и на себе си, и на хората, с които работи, за да избегне здравословните проблеми. Ето защо такъв политически проект, създаден у нас в противоречие със заложеното му от съдбата, е с негативно бъдещо развитие и влияние. Слави обяви проекта си в присъствието на шест ретроградни планети, включително и Меркурий и ретрограден Северен Лунен възел, определящ кармата, която твори в настоящия живот, в знак, подсказващ, че няма да работи за България, за хората, а ще служи на нечии скрити засега интереси.

Всеки има право да намери своето ново място под слънцето, но всичките ретроградния планети, част от тях в съвпад, предупреждават да очакваме провокирана агресия, за да бъде наложен и осъществен проектът, и това на фона на трудната му година, в която той навлезе на рождения си ден.

- В много общини властта е нова. Има ли кмет, който с личните си качества, но и с астрологична предопределеност наистина да донесе очаквания от гражданите просперитет за общината си?

- Когато правих поисканите от мен прогнози за водещите кандидати за кметове в областните градове, поех предизвикателството с цялата си отговорност за всяка моя дума. Със задоволство мога да се похваля, че от 27 областни града прогнозата ми се потвърди за 24, а за останалите три не са ми дали имената на кандидатите, които спечелиха. Старите кметове, доказали грижата за своите градове, са в София, Бургас, Варна, Стара Загора, Враца, Монтана. В Разград спечели очаквано и съгласно моята прогноза кандидатът на БСП. За съжаление има областни градове, които си избраха най-неподходящите кметове, но това е правото на техен личен избор и ще си сърбат попарата, която сами са си надробили.

Лорина перфектна на плажа

Лорина перфектна на плажа

Супер тяло показа актрисата Лорина Камбурова по време на лятната си почивка. 29-годишната звезда от "Скъпи наследници" се прибра в родния си град Варна. Лорина демонстрира завидни форми, а разголеното й тяло събра над 1400 харесвания в социалната мрежа. 29-годишната актриса в момента не работи по почти никакви проекти заради пандемията от

След като избяга от Гърция, Моника В. пак на път

След като избяга от Гърция, Моника В. пак на път

Моника Валериева отново е на път и почитателите й се чудят какво, аджеба, се случва. Припомняме, че преди броени дни силиконовата кукла избяга на пожар от Гърция. Прекъсна си почивката в Санторини, защото нейна близка приятелка дала положителен тест за КОВИД-19. Паникьосаната Моника Валериева веднага също се тествала

Сузанита спира цигарите

Сузанита спира цигарите

Здравословно се опитва да живее Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад, която в последно време лекува зависимостта си към наркотиците, реши да сложи край и на друг свой порок. Сузи, която от съвсем малка подхваща цигарите, се похвали, че от седмица не е палила. 17-годишната певица се опитва да се отърве от всичките си вредни навици

Нора Шопова сгодена

Нора Шопова сгодена

Да няма самотна синоптичка в България в новата петилетка! Даже и Нора Шопова, която вече не е синоптичка, работи активно за преизпълняването на плана. Светлокожата моделка мина в отбора на сгодените, е добрата новина в тези размирни и смутни времена. Това не е единственият повод за радост и купон в дома на Шопова

Най-четени

Тончо Токмакчиев: Може да седнем да говорим със Слави

Тончо Токмакчиев: Може да седнем да говорим със Слави

Тончо Токмакчиев изненадващо за мнозина се появи по 7/8 ТВ на Слави Трифонов в сряда вечер. Комикът гостува във "Вечерта на Бенда". Предаването бе посветено на един от първите албуми на "Ку-ку бенд". В него дейно участие взима и Токмакчиев. Сред шеги и спомени той изпя три от песните, сред които и големият хит Sweet chalga in time ("Стар крадец си

Студентка медик се гаври с болна

Студентка медик се гаври с болна

Ще пипам потни ци.и, пише бъдещата лекарка в социалните мрежи Подигравката нарушава морални и човешки права, казва ректорът проф. Виктор Златков Надя Панкова Гнусна гавра с болна пациентка си позволи бъдещ лекар, студент в Медицинския университет в столицата. Валерия Стоянова, която от три години се поти над изпитите по медицина в най-елитното

Христо Сираков с нова жена

Христо Сираков с нова жена

С нова хубава жена бе заловен от "България Днес" бизнесменът Христо Сираков. Ценителят на женската красота и неговата партньорка се бяха отделили на двойна маса в столично заведение, а розе придаваше още по-романтичен вкус на срещата. Девойката не е от познатите плеймейтки и засега е непозната на широката аудитория

Щерката на Брендо готви сватба

Щерката на Брендо готви сватба

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на

Райна ЗАГОЛИ дупе

Райна ЗАГОЛИ дупе

Сочно дупе показа пилето на фолка - Райна. Певицата нажежи до червено, в какъвто бански бе, плажуващите в родния й град Сандански. Бившата на певеца Константин реши да хване шоколадов загар в разгара на лятото. Райна е запалена пътешественичка, ала тази години ще трябва да се задоволи с пътувания само из страната заради коронавируса

Гущеров семейно на море

Гущеров семейно на море

На море семейно си изкарва почивката бившият депутат Добромир Гущеров, видя "България Днес". Милионерът е заедно със съпругата си, дъщеря си Мартина и нейния годеник, футболиста Димитър Евтимов, край морето. Преди да се отправи към плажната ивица, фамилията сяда в заведение край брега за чаша освежаващо кафе

Синът на Серданова я задмина

Синът на Серданова я задмина

По-висок от майка си вече е синът на Даниела Серданова, видя "България Днес". Младежът стърчи почти с глава над първата Мис ЦСКА. Двамата се разходиха из централните столични улици, а след това свършиха важна работа, свързана с документи. Снимки: България

Заразената с коронавирус и под карантина ДесиСлава: Трябва ни финансова помощ

Заразената с коронавирус и под карантина ДесиСлава: Трябва ни финансова помощ

Певицата разбира мерките, но е категорична - браншът трябва да бъде подкрепен "Не може да ни оставят без никаква финансова помощ!" С тези думи ДесиСлава изрази безрезервната си подкрепа към всичките си колеги, както и към всички над 150 хил души, заети в бранша,които остават без работа след затварянето на нощните заведения

Всеки срещу всеки в "На кафе"

Всеки срещу всеки в "На кафе"

Бившата "Господарка" се цели в мястото на Гала Банда Банда и Ева Веселинова в чудовищен скандал, не могат да се помирят На нож са всички панелисти в "На кафе". Коментаторите на Гала са в сериозен конфликт от известно време, научи "България Днес". Въпреки старанието да не го демонстрират поне в ефир Ева Веселинова и Андреа Банда Банда са тежко

Шерци прави бебе с ръгбист

Шерци прави бебе с ръгбист

Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това разкрива приятел на двойката пред английските таблоиди. Бившето гадже на Григор Димитров е заедно с Том от около една година. 42-годишната певица все още не е ставала майка и в последно време сериозно се замисля за създаване на семейство. Близки на двойката дори твърдят

Най-коментирани

43-ма болни от
COVID-19 в НХЛ

43-ма болни от COVID-19 в НХЛ

43-ма са болните от коронавирус сред състезателите в Националната хокейна лига на САЩ и Канада. Това показаха изследванията от последните пет седмици. Играчите бяха тествани по време на втората подготвителна фаза. В нея те работят индивидуално за фитнес в своите клубни бази. Общо 4934 проверки са били извършени като част от протокола за

Кирчо гол във фитнеса

Кирчо гол във фитнеса

Футболист №1 на 2018 година Кирил Десподов показа как тренира гол до кръста във фитнеса. От вчера националът е във Варна, но не спира да поддържа форма в залата. Той е направил завидни плочки на корема, а в ушите му има слушалки за музика. Компания на Кирчо прави неговият брат Димитър, с когото са почти неразделни

Лорина перфектна на плажа

Лорина перфектна на плажа

Супер тяло показа актрисата Лорина Камбурова по време на лятната си почивка. 29-годишната звезда от "Скъпи наследници" се прибра в родния си град Варна. Лорина демонстрира завидни форми, а разголеното й тяло събра над 1400 харесвания в социалната мрежа. 29-годишната актриса в момента не работи по почти никакви проекти заради пандемията от

Асдис Ран: Животът е по-добър по бикини

Асдис Ран: Животът е по-добър по бикини

Асдис Ран: Животът е по-добър по бикини Цяло лято по нашето Черноморие почива Ледената кралица Асдис Ран. Бившата футболна съпруга не спира да обикаля родните плажове и да се хвали със снимки по социалните мрежи. Тя възхвалява българското море, а много нейни сънародници от Исландия обещават да посетят страната ни

След като избяга от Гърция, Моника В. пак на път

След като избяга от Гърция, Моника В. пак на път

Моника Валериева отново е на път и почитателите й се чудят какво, аджеба, се случва. Припомняме, че преди броени дни силиконовата кукла избяга на пожар от Гърция. Прекъсна си почивката в Санторини, защото нейна близка приятелка дала положителен тест за КОВИД-19. Паникьосаната Моника Валериева веднага също се тествала

Сузанита спира цигарите

Сузанита спира цигарите

Здравословно се опитва да живее Сузанита. Дъщерята на Орхан Мурад, която в последно време лекува зависимостта си към наркотиците, реши да сложи край и на друг свой порок. Сузи, която от съвсем малка подхваща цигарите, се похвали, че от седмица не е палила. 17-годишната певица се опитва да се отърве от всичките си вредни навици

Нора Шопова сгодена

Нора Шопова сгодена

Да няма самотна синоптичка в България в новата петилетка! Даже и Нора Шопова, която вече не е синоптичка, работи активно за преизпълняването на плана. Светлокожата моделка мина в отбора на сгодените, е добрата новина в тези размирни и смутни времена. Това не е единственият повод за радост и купон в дома на Шопова

Гришо здрав като бик,
готви се за US Open

Гришо здрав като бик, готви се за US Open

Григор Димитров е здрав като бик и започна подготовка за Откритото първенство на САЩ. Тенисистът разкри, че вече не е болен от коронавирус. „Току-що получих страхотни новини от доктора в Монако. Тестът ми за COVID-19 е негативен – съобщи в инстаграм хасковлията. – Благодаря на всички за подкрепата през последните няколко седмици по време на

Азис напъна възглавницата

Азис напъна възглавницата

Кралят на чалгата се оказва, че таи фетиш към големи, бели... възглавници. Изпълнителят на култови парчета като "Автомонтьор" и "Сен Тропе" показва, че малко неща между чаршафите са тема табу. В най-новата си скандална снимка Азис е чистак-бърсак по организъм и е седнал най-безсрамно на прозореца. Щори уж са пуснати

Алпийско слънце пече Даниела

Алпийско слънце пече Даниела

На дълга лятна почивка в Швейцарските Алпи се отдаде Даниела Кристиансон. Една от най-провокативните футболни половинки не издържа и се разхвърля по оскъдни бански дори в планината. Тя използва терасата на своята веранда, за да се попече под алпийското слънце. Даниела е с червено горнище и бяло долнище

Австрия забранява полетите от България и още 9 страни от
15 до 31 юли

Австрия забранява полетите от България и още 9 страни от 15 до 31 юли

Австрийските власти забраниха от 15 до 31 юли пътническите полети от България и още 9 страни заради разпространението на новия коронавирус, съобщи ТАСС. Решението беше публикувано тази нощ с постановление на австрийското министерство на социалните грижи, здравеопазването и защитата на потребителите, предава БТА

159 са новите случаи на COVID-19 у нас за 24 часа, 8 починаха

159 са новите случаи на COVID-19 у нас за 24 часа, 8 починаха

159 са новозаразените с COVID-19 у нас, което е с 82 повече от вчера. Това сочат данните на Единния информационен портал. През последното денонощие са направени общо 3341 PCR-теста. Към момента у нас са потвърдени общо 7411 случая на новия коронавирус, като от тях 3618 са активни. Излекуваните лица са 3517. От тях 198  са през последното денонощие

Коронавирусът удари богатството на Робърт де Ниро

Коронавирусът удари богатството на Робърт де Ниро

От 2018 г. Робърт де Ниро и съпругата му са разделени, като големият холивудски актьор е поел ангажимент да ѝ плаща издръжка от 100 000 долара годишно. Тази година обаче Грейс Хайтауър ще получи само 50 000 долара, тъй като бизнесът и актьорската кариера на Де Ниро пострадаха заради пандемията от COVID-19

Вижте кои държави налагат карантина на българите заради COVID-19

Вижте кои държави налагат карантина на българите заради COVID-19

Редица държави налагат карантина на българските граждани заради скока на случаите на заразени с COVID-19 у нас, предава БГНЕС. Според официалната статистика към днешна дата потвърдените случаи на коронавирус в България са 7252, от които активните са 3665. За последното денонощие новорегистрираните заразени са 77 души

Стивън Кинг продаде за екранизация три новели за 3 долара

Стивън Кинг продаде за екранизация три новели за 3 долара

Американският писател Стивън Кинг е продал правата върху филмовата адаптация на три кратки истории от сборника "If it bleeds", публикуван през април тази година. Цената на всеки от тях обаче е само един долар, съобщава „Дедлайн“. На основата на произведението „Телефонът на мистър Хариган“ ("Mr. Harrigan’s phone") за приятелството на момче с

Шерци прави бебе с ръгбист

Шерци прави бебе с ръгбист

Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това разкрива приятел на двойката пред английските таблоиди. Бившето гадже на Григор Димитров е заедно с Том от около една година. 42-годишната певица все още не е ставала майка и в последно време сериозно се замисля за създаване на семейство. Близки на двойката дори твърдят

Заразената с коронавирус и под карантина ДесиСлава: Трябва ни финансова помощ

Заразената с коронавирус и под карантина ДесиСлава: Трябва ни финансова помощ

Певицата разбира мерките, но е категорична - браншът трябва да бъде подкрепен "Не може да ни оставят без никаква финансова помощ!" С тези думи ДесиСлава изрази безрезервната си подкрепа към всичките си колеги, както и към всички над 150 хил души, заети в бранша,които остават без работа след затварянето на нощните заведения

Осакатен "Левски" и през новия сезон

Осакатен "Левски" и през новия сезон

"Левски" ще стартира следващия сезон така, както завършва този - с осакатен отбор. Причината е, че в момента никой не мисли за селекция на "Герена", научи "България Днес". Повечето тимове вече си осигуриха по няколко нови попълнения. "Сините" имат по-важни неща за решаване - борят се за своето оцеляване

Десподов на планина

Десподов на планина

Националът Кирил Десподов катери планини. Крилото се раздели с австрийския "Щурм", където игра под наем, и се прибра за ваканция в България. Десподов разпуска със срещи с приятели и разходки в природата, като последната му бе на Витоша. По-късно той вечеря със стара приятелка - журналистката Кристина Патрашкова

77 са новите случаи на COVID-19 у нас за 24 часа

77 са новите случаи на COVID-19 у нас за 24 часа

77 са новозаразените с COVID-19 у нас, което е със 134 по-малко от вчера. Това сочат данните на Единния информационен портал. През последното денонощие са направени общо 1198 PCR-теста. Към момента у нас са потвърдени общо 7252 случая на новия коронавирус, като от тях 3665 са активни. Излекуваните лица са 3319