Алена, астрологът на България: Ретроградният Меркурий ще провали Слави

Приятел
Автор: БД Онлайн

Алена, астрологът на България:
Ретроградният Меркурий ще провали Слави

ГЕРБ трябва да се прочисти, БСП да се лекува

- Алена, предстои излизането на книгите ти за съдбата и знаците, които ни очакват и трябва да съблюдаваме през идната година. Според "Астрологичен хороскоп" 2020 г. ще е подвластна на Уран, който ще ни донесе редица трудности "във всяко отношение", конфликти, дори разруха. В кои сфери е най-добре да внимаваме в поведението си и начина си на мислене?

- Въпреки трудностите и изпитанията Уран носи и рутина, работа и спокойствие. Конфликтите винаги ги е имало, както и разрухата. Разликата е, че докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми и смърт заради една изречена дума, Уран и без изречена дума ще руши всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее, без да му се полага, да завземе нечий дом, територия на друга държава, само защото цели власт над хората, а защо не и над цялото човечество. Разрухата, от една страна, води до осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. От друга, помага върху основите, ако са стабилни да започне нов градеж, който да ни води към върхове в следващите девет години, до новото мощно влияние на Уран и числото на годината - 4. Успехът е гарантиран, ако се отдадем на рутината и натрупания опит, ако разчитаме на знанията и интелекта си. Провалът е сигурен, ако решим да се настаним наготово в нечия чужда обител без оглед на средствата и за сметка на чуждото нещастие или провал.

- Има ли как да се защитим от негативните последици?

- Планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, положителни или негативни. От нейното влияние и положение през годината зависи дали сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да се скрият сред посредствената тълпа и да се превърнат в невидими заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Помнете - една година е миг вдишване за Вселената, но за нас е изпитание, за което след 12 месеца получаваме награда и наказание. Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство и рутина, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма.

- Казваш, че Уран ни води към промени и революции. Да се очакват ли в България някакви политически катаклизми?

- Политически катаклизми у нас и по света няма как да бъдат избегнати, а за природните често сме си виновни сами. Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България, като вибрация на годината, която ги удвоява. Безмерното политическо бърборене и противопоставяне на жадните за власт към управляващите твори неувереност и нежелание, дори отказ на народа ни да се съобразява със законите на държавата. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на трудно овладявани на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си, за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели, битуващи във всички нива на управлението. Предателите ще се множат във всички сфери на живота. Опитът за нахлуване с думи и дела в лична територия води до агресия, нерядко крайна. Длъжни сме да притъпяваме агресията на всяка цена, за да избегнем множенето на случаите на домашно насилие и битовите убийства. Уран в комбинация с Марс ще наказва светкавично, болезнено и неочаквано всички хора, предприели действия в нечия вреда.

- В "Лунен календар на красотата" съветваш постите преди Коледа да са непълни. Опасяваш ли се от критики от страна на религиозните си последователи и дори от конфликт с църквата заради съвета ти да не се спазва пълното въздържание в името на здравето и красотата?

- Съветът ми е основан на моята практика и изготвените хороскопи на здравето на хора, които са "изгладували" постите, за да се пречистят, след това са си "спечелили" здравословни проблеми и идва мигът на неистовата омраза, която властва над дните им. Никога не признават, че сами са си виновни, но пречистването, доколкото са спазвали наистина постите, е забравено. Всеки знае сам себе си и през постите и извън тях. Сигурна съм обаче, че Иисус и Отецът не искат да сме болни и недоволни, но вярващи.

- Съветваш читателите на "Вашата календарна 2020 г." да уравновесят кармата си, за да понесат несгодите, с които някои няма да успеят да се справят. Какво именно да правят онези, които нямат тази сила да им устоят или да се адаптират?

- Уран и вибрация 4 изискват да уравновесим кармата си, затова е необходимо да приемаме без емоция, разумно и спокойно изпитанията, които съдбата ни поднася, за което мнозина няма да имат сили и воля. Не научим ли през годината на Уран този кармичен урок, следващите ни години ще бъдат много по-тежки, дори и да са подвластни на положителни планетарни аспекти и вибрации. Няма слаби хора, дори и ако на вид са болнави или безволеви, които да не намерят сили в себе си да претворят създадената карма поне в неутрална. Въпрос на осъзнато желание и потребност. Иначе мнозина вместо осъзнати добротворци ще са войнстващи агресори.

- Изборите отминаха, но темата за тяхната честност и дали има нужда от законодателни промени в тази сфера все още е актуална. Как звездите виждат оттук нататък развитието на двете най-големи партии у нас - ГЕРБ и БСП?

- Промените в ГЕРБ са задължителни и наложителни. Преди повече от година настъпи времето да бъдат пречистени партийните редици от хора, които гонят свои лични цели и работят за други партии и дори държави, с вярата, че няма да бъдат разкрити. Такива има дори в парламентарната група на партията. В годината на Уран депутатите и членовете на ГЕРБ ще трябва да се доказват ежедневно.

Промените в БСП са належащи, дори животоспасяващи за партията, която отдавна съществува по инерция и обслужва само партийната върхушка. Тези хора живеят в собствен свят, в които празнодумството, обидните думи и нападки, критикарстването без причина започват да се връщат като бумеранг към изреклите тези безумия и към поръчителите. Те си го знаят, усещат го, но едва когато наказателните съдбовни бариери станат видими, ще го осъзнае и обществото.

- Към кой от двамата лидери звездите ще са по-благосклонни - към Бойко Борисов или към Корнелия Нинова?

- Личната година на Бойко Борисов до рождения му ден през 2020 година е трудна. Препятствията са породени от странични и неочаквани фактори, които успява да надмогва. Месеците му до края на годината са изтъкани от стремеж към стабилност, анализ и самоанализ, на осъзнаване на грешките. Спази ли тези изисквания, следващата му година ще бъде спокойна и удовлетворяваща с подкрепата на съдбата. Корнелия Нинова е в личната си година на съдбовно подчинение до средата на януари 2020 година. От нея се изисква да е компромисна, да не е прибързана, да обмисля думите си и тогава да ги изрича, за да увеличи враговете си сред своите съпартийци, които до края на годината са свръхчувствителни към критика или отхвърляне на техните предложения. На 16 януари навлиза в лична година на нова среда и нови познанства, която може да не е в редиците на БСП и дори извън политиката. Вероятно и нея съдбата я пази, за да досъсипе партията.

- Слави Трифонов е новото лице на политическата сцена. Какво вещаят звездите за бъдещето на неговата партия?

- Нека бъдем точни. Дежа вю е политическият проект на Слави Трифонов. Бареков - втора серия. Слави Трифонов е роден със съдбовен път с вибрация, изискваща да изживее по-голямата част от живота си извън България, за да не вреди и на себе си, и на хората, с които работи, за да избегне здравословните проблеми. Ето защо такъв политически проект, създаден у нас в противоречие със заложеното му от съдбата, е с негативно бъдещо развитие и влияние. Слави обяви проекта си в присъствието на шест ретроградни планети, включително и Меркурий и ретрограден Северен Лунен възел, определящ кармата, която твори в настоящия живот, в знак, подсказващ, че няма да работи за България, за хората, а ще служи на нечии скрити засега интереси.

Всеки има право да намери своето ново място под слънцето, но всичките ретроградния планети, част от тях в съвпад, предупреждават да очакваме провокирана агресия, за да бъде наложен и осъществен проектът, и това на фона на трудната му година, в която той навлезе на рождения си ден.

- В много общини властта е нова. Има ли кмет, който с личните си качества, но и с астрологична предопределеност наистина да донесе очаквания от гражданите просперитет за общината си?

- Когато правих поисканите от мен прогнози за водещите кандидати за кметове в областните градове, поех предизвикателството с цялата си отговорност за всяка моя дума. Със задоволство мога да се похваля, че от 27 областни града прогнозата ми се потвърди за 24, а за останалите три не са ми дали имената на кандидатите, които спечелиха. Старите кметове, доказали грижата за своите градове, са в София, Бургас, Варна, Стара Загора, Враца, Монтана. В Разград спечели очаквано и съгласно моята прогноза кандидатът на БСП. За съжаление има областни градове, които си избраха най-неподходящите кметове, но това е правото на техен личен избор и ще си сърбат попарата, която сами са си надробили.

Актрисата Стоянка Мутафова в последното си интервю:   Приемам смъртта като сън

Актрисата Стоянка Мутафова в последното си интервю: Приемам смъртта като сън

Смях се на поклонението на баща ми и имаше защо! Доайенът на българския театър Стоянка Мутафова отпразнува със спектакъл 97-ия си рожден ден тази година в НДК на 2 февруари. Малко преди представлението комичката ни даде интервю единствено за "България Днес", което отново припомняме. - Г-жо Мутафова, вярно ли е, че като се видите в огледалото,

АПИ: Има поледици по пътищата, шофьорите да се движат с повишено внимание

АПИ: Има поледици по пътищата, шофьорите да се движат с повишено внимание

Шофьорите да се движат с повишено внимание по републиканските пътища. Пътните настилки в района на София и Кюстендил са заледени вследствие на падналия леден дъжд и ниските отрицателни температури. В момента настилките се обработват за движение при зимни условия, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“

Купуваш Алмодовар, получаваш Фелини

Купуваш Алмодовар, получаваш Фелини

"Болка и величие" не е най-доброто от Педро  Когато е добър, е много добър. Когато е провал, прави голям провал. Отдавна обаче Педро Алмодовар не е правил средняшки филм. Такъв, за жалост, е новият му - "Болка и величие", който е по кината от днешния петък. За жалост не е на нивото нито на "Кожата, в която живея", нито на "Лошото възпитание".

Вижте как светът се подготвя за Коледа (Галерия)

Вижте как светът се подготвя за Коледа (Галерия)

Първата дама Мелания Тръмп запали светлините на главното коледно дърво във Вашингтон в компанията на президента Доналд Тръмп. Елхата на площад "Свети Петър" във Ватикана също грейна. Светът очаква Коледа и магията на празниците. Вижте през обектива на Ройтерс как се подготвя за тях:                                                                  

Мнения

  • 1. Oт mitkо на 21.11.2019

    Тъпа ТЕТКА

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Драма с Кобрата и Андреа

Драма с Кобрата и Андреа

Неочакван обрат взеха отношенията между Кубрат Пулев и певицата Андреа. Двамата се разделиха преди време, но сега нещата изглеждат променени. Какво точно се случва между тях, четете в утрешният брой на вестник "България

30 бона иска бизнесменът, убил 3-годишния Петьо

30 бона иска бизнесменът, убил 3-годишния Петьо

Трийсет хиляди лева компенсация за претърпяната мизерия зад решетките желае да получи предприемачът Цветан Пъков, който бе осъден на 4 г. затвор заради смъртта на 6-годишния Петьо в Панагюрище. На 14 април 2015 година бизнесменът блъсна с джипа си "Ауди Q7" момчето, докато карало колело на улица пред дома си

Разпродават хотелите на Цветан Василев

Разпродават хотелите на Цветан Василев

За продажба е обявена поредната част от хотелската империя на скандалния банкер Цветан Василев, показа проверка на "България Днес". На организирания днес търг в София са извадени имоти на дружеството "Хелт енд Уелнес" с начална цена 4.4 млн. лева. Дружеството притежава терени и хотели в най-добрите туристически дестинации на България

6 г. затвор грозят банкерката Невена

6 г. затвор грозят банкерката Невена

До шест години затвор грозят банкерката Невена Йорданова, която задигна един милион във Варна, а след това спокойно ще си харчи парите. Това обясни известният адвокат Марин Марковски, който е дал консултация на една от страните по делото и е наясно с фактите, уточниха от Нова тв. "Когато има такова престъпление, простият въпрос е: "Къде са парите

Плеймейтката Марешка катастрофира

Плеймейтката Марешка катастрофира

Чудо спаси живота на плеймейтката Марешка Бардем в зверска катастрофа. Изкусителката се замеси в страховито меле на магистрала "Тракия" в понеделник следобед. В момента моделката е настанена в болница, като няма опасност за живота й. Около 13 ч. на 2 декември Марешка се движи с автомобила в участъка между Пазарджик и Пловдив

"Пайнер": Андреа, няма място за теб при нас!

"Пайнер": Андреа, няма място за теб при нас!

В отворено писмо "Пайнер" отвърна на нападките на бившата си певица Андреа, която ги атакува около последния концерт на музикалната компания. Публикуваме текста без редакторска намеса: "В дните около концерта "Планета на 18" бивша певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност.

Пращат в Австрия Вълка от София

Пращат в Австрия Вълка от София

Разрешение за екстрадиция в Австрия на известния с прозвището Вълка от София измамник Гал Барак даде вчера Софийският апелативен съд. Срещу израелския аферист има издадена европейска заповед за арест във връзка с течащо разследване във Виена за няколко тежки престъпления – измама в особено големи размери и особено тежък случай, пране на пари

Галена пунтира Ивайла Бакалова

Галена пунтира Ивайла Бакалова

Драма на хоризонта! "Ти защо ми ползваш снимките, ма?! Ама, оу!" Галена и Ивайла Бакалова се фукат с подозрително еднакви снимки от различни краища на света - чалгаджийката е в Лас Вегас на турне, бившата Мис България - в Дубай. В интерес на истината първа си пусна кадъра Бакалова, Галена малко закъсня.

Теди Кацарова с куче в банката

Теди Кацарова с куче в банката

Изключително добра компания си има певицата Теди Кацарова, докато чака стриктно в банков клон, видя "България Днес". Теди изчака реда си, а до нея чинно седи любимото й куче, порода йорки. Въпреки че в много банкови офиси влизането на животни е забранено, Теди без проблем изчаква с декоративното куче.

Хокеист се хвали с яка канадка

Хокеист се хвали с яка канадка

Руският хокеист Никита Щербак може и безуспешно да си търси отбор, но е намерил супер жена. Тя се казва Лори и е зашеметяващ канадски модел. Двамата се запознават, докато Никита играе в първенството зад океана. След като договорът му с "Онтарио" изтече, Щербак се прибра в родината си и взе със себе си жената

Най-коментирани

Албена Вулева: Депресирам се тук, изчезвам!

Албена Вулева: Депресирам се тук, изчезвам!

"Депресирам се в България. Прекалено мрачен, скучен и еднообразен е животът тук. Усилията, които полагаме, са обезсмислени. Идвам за малко и веднага бързам да се върна в Протарос, където разликата е огромна - усмихнати хора, нищо, че не са богати, а тук само мизерия и тъпотия". Така Албена Вулева обясни защо ще остане само седмица у нас

Теди Кацарова с куче в банката

Теди Кацарова с куче в банката

Изключително добра компания си има певицата Теди Кацарова, докато чака стриктно в банков клон, видя "България Днес". Теди изчака реда си, а до нея чинно седи любимото й куче, порода йорки. Въпреки че в много банкови офиси влизането на животни е забранено, Теди без проблем изчаква с декоративното куче.

30 бона иска бизнесменът, убил 3-годишния Петьо

30 бона иска бизнесменът, убил 3-годишния Петьо

Трийсет хиляди лева компенсация за претърпяната мизерия зад решетките желае да получи предприемачът Цветан Пъков, който бе осъден на 4 г. затвор заради смъртта на 6-годишния Петьо в Панагюрище. На 14 април 2015 година бизнесменът блъсна с джипа си "Ауди Q7" момчето, докато карало колело на улица пред дома си

Нина с ножа в лицето роди

Нина с ножа в лицето роди

От на косъм от смъртта до голямото щастие  19-годишното момиче има 4-месечно момиченце  От голямата трагедия до пълното щастие. Този път извървя 19-годишната Нина от свищовското село Морава. Преди шест години момичето беше жестоко прободено с нож в лицето от брат си, а в момента е горда майка и има мъж до себе си.

Плеймейтката Марешка катастрофира

Плеймейтката Марешка катастрофира

Чудо спаси живота на плеймейтката Марешка Бардем в зверска катастрофа. Изкусителката се замеси в страховито меле на магистрала "Тракия" в понеделник следобед. В момента моделката е настанена в болница, като няма опасност за живота й. Около 13 ч. на 2 декември Марешка се движи с автомобила в участъка между Пазарджик и Пловдив

6 г. затвор грозят банкерката Невена

6 г. затвор грозят банкерката Невена

До шест години затвор грозят банкерката Невена Йорданова, която задигна един милион във Варна, а след това спокойно ще си харчи парите. Това обясни известният адвокат Марин Марковски, който е дал консултация на една от страните по делото и е наясно с фактите, уточниха от Нова тв. "Когато има такова престъпление, простият въпрос е: "Къде са парите

"Пайнер": Андреа, няма място за теб при нас!

"Пайнер": Андреа, няма място за теб при нас!

В отворено писмо "Пайнер" отвърна на нападките на бившата си певица Андреа, която ги атакува около последния концерт на музикалната компания. Публикуваме текста без редакторска намеса: "В дните около концерта "Планета на 18" бивша певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност.

Водопадът Виктория пресъхна (Снимки)

Водопадът Виктория пресъхна (Снимки)

Един от най-внушителните водопади в света - Виктория, се превърна в невзрачна струя заради сушата, която измъчва Южна Африка, съобщи в. "Дейли мейл". Водопадът Виктория, който е на границата между Замбия и Зимбабве, е пресъхнал почти напълно. Някога оглушителният порой от разпенена вода и тътенът наоколо почти е изчезнал

Алтен Алиева пак сама

Алтен Алиева пак сама

Раздели се с голямата си любов Красивата Алтен Алиева се раздели с Марио Маринов, който й бе подарил годежен пръстен преди година, научи "България Днес". Бившата манекенка и компютърният спец, който е малко над 30-те, живееха на семейни начала повече от две години. Самата Алтен се похвали, че е открила голямата любов миналата година.

Катето Евро скри шапката на фермерите

Катето Евро скри шапката на фермерите

С отворени уста останаха участниците от "Фермата" след визитата на Катето Евро. Обичаната актрисата гостува в риалитито и скри шапката на всички. Майката на Сашо Кадиев се състезава с фермерите, но не им остави никакви шансове. Катето премаза уж подготвените участници в специална игра. Журиращата в "България търси талант" спечели уникално

Икарди блокира сестра си

Икарди блокира сестра си

Нападателят на "Пари Сен Жермен" Мауро Икарди е зачеркнал сестра си Ивана и не иска да има нищо общо с нея. Причината е войната й с жена му Уанда Нара. Сексапилната роднина на голаджията не може да понася снаха си. И не го крие. Ивана не пропуска възможност да нападне Уанда. "Брат ми и аз не сключихме мир - признава Ивана

Убиха охранител на заведение при масов бой в пловдивския квартал "Капана"

Убиха охранител на заведение при масов бой в пловдивския квартал "Капана"

Млад мъж е бил убит тази нощ при масов бой в квартал Капана, съобщи "Марица". Той е охранител от частна фирма, която е отговаряла за реда в заведение. Двама чужденци са буйствали и са били изведени от охранителите. На излизане единият от тях е ударил с чаша по главата гард, а друг е издъхнал от инфаркт

Ники М. приключи с "Левски"

Ники М. приключи с "Левски"

Николай Михайлов най-вероятно повече няма да играе за "Левски", научи "България днес". Стражът приключва втория си период в родния клуб, въпреки че има договор за още 1,5 г. В момента вратарят не тренира с тима, а се подготвя отделно. Официалната информация е, че има контузия в левия глезен. Не се очаква да попадне в групата за последните два мача

Десетина коли се сблъскаха на "Цариградско шосе" (Видео)

Десетина коли се сблъскаха на "Цариградско шосе" (Видео)

Верижна катастрофа на "Цариградско шосе" затруднява движението в София. Това се вижда на видео, публикувано в групата "Видяно в София". От кадрите става ясно, че около 10 коли са пострадали. Засега няма данни за пострадали. Денят започна с минусови температури. В Западна и Централна България има условия за поледици. Очаквайте подробности

Слави Трифонов: Ако забранят тая, ще регистрирам друга партия, с други цветове

Слави Трифонов: Ако забранят тая, ще регистрирам друга партия, с други цветове

"Ако следващата инстанция потвърди това безумно и незаконно решение, ще регистрирам нова партия – с друго име и с други цветове. Но ще бъде със същите граждански и политически цели – нещо, което никой съд не може да забрани". Това написа в профила си във фейсбук Слави Трифонов, след като Софийския градски съд отказа да регистрира партията му „Няма

"Пайнер": Андреа, няма място за теб при нас!

"Пайнер": Андреа, няма място за теб при нас!

В отворено писмо "Пайнер" отвърна на нападките на бившата си певица Андреа, която ги атакува около последния концерт на музикалната компания. Публикуваме текста без редакторска намеса: "В дните около концерта "Планета на 18" бивша певица от каталога на фирмата заля мрежата с измислиците си. Длъжни сме да внесем малко реалност и нормалност.

Водопадът Виктория пресъхна (Снимки)

Водопадът Виктория пресъхна (Снимки)

Един от най-внушителните водопади в света - Виктория, се превърна в невзрачна струя заради сушата, която измъчва Южна Африка, съобщи в. "Дейли мейл". Водопадът Виктория, който е на границата между Замбия и Зимбабве, е пресъхнал почти напълно. Някога оглушителният порой от разпенена вода и тътенът наоколо почти е изчезнал

Стоянка Мутафова: И в Рая няма да е лесно!

Стоянка Мутафова: И в Рая няма да е лесно!

Ще срещна и Нейчо, и Роберт. Каква ще бъде тя? "Много пъти съм си задавала въпроса: Ако има Рай (И ако Бог ми е простил всичките щуротии и аз отида в Рая), знам, че ще срещна и двамата - и Нейчо, и Роберт. Каква ще бъде тя?!? Айде, викам си, не мисли за това ма, Стояно! Никъде не е лесно, и в Рая няма да е лесно"

Вижте Стоянка Мутафова през годините (Галерия)

Вижте Стоянка Мутафова през годините (Галерия)

Тази сутрин на 97 години ни напусна голямата българска актриса Стоянка Мутафова.  "Тази сутрин в 6,15 ч. загубихме Стоянка Мутафова. Нейният Нейчо си я прибра на Никулден! Поклон пред светлата й памет!".     Тъжната вест съобщи Евгени Боянов, личният й мениджър. Припомняме ви в кадри животът на легендарната актриса на сцената

Поклонението пред Мутафова ще бъде на рождения ден на Данаилов - 9 декември

Поклонението пред Мутафова ще бъде на рождения ден на Данаилов - 9 декември

Поклонението пред голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще бъде в понеделник - 9 декември в Сатиричния театър. Тогава легендата в българското кино и театър Стефан Данаилов, който си отиде на 27 ноември тази година, щеше да навърши 77 години. Неговото поклонение бе само преди 4 дни - на 2 декември