Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7896481 www.bgdnes.bg

Българка омая Неймар

Засича футболиста на скандално парти в Барселона

Дружката на Цеци Красимирова – Христина, се щракна със звездата

Българка омая звездата на световния футбол Неймар! Красивата варненка Христина Христова се похвали със снимка с известния футболист в социалните мрежи, видя "България Днес". Засечката става в известно заведение в Барселона по време на парти, което стовари куп проблеми на главата на Неймар.

Синеоката хубавица Хриси купонясва в Каталуния заедно със свои приятелки. Женската компания се мести от бар на бар, докато на една от локациите вижда звездата на ПСЖ. Неймар е прекосил разстоянието от Париж до Барселона, за да посети купона на своя колега Артур Мело. След като става ясно, че Неймар е бил в Барселона, шефовете на парижкия клуб се разгневяват, защото е пътувал, вместо да се възстановява от травмата си, която го извади от игра за повече от месец.

Реклама

Скандалът се разпалва след снимките от купона. В заведението Неймар се появява с новото си гадже - испанския модел Ноа Сеас. Присъствието на апетитната блондинка не смущава нашенката, която успява да се добере до футболиста и да се снима с него на опасно близко разстояние. Впечатлен от красотата на българката, Неймар се съгласява да застане пред обектива.

Хриси пуска фотоса с надпис "Неймар Джуниър", последван от сърце. Приятелите й не вярват на очите си. "Ами, вярваш, не вярваш - той е!", отвръща им варненката. Публикацията й кара близките й хора да се размечтаят и да я попитат дали това е зетят, който ще им доведе.

Радостните събития не липсват в живота на българката. Тя беше сред шаферките на сватбата на приятелката си Цеци Красимирова с краля на марихуаната Майкъл Струмейтис. Приказното тържество се проведе през май т.г. в испански замък и събра милионери от цял свят. Дружките на бившата моделка не пропуснаха и моминското й парти, като са категорични, че никога няма да забравят преживяното на Пиренеите.

Блондинката Христина обикаля по целия свят. С приятелите си споделя снимки от екзотични дестинации като остров Бали, Куба, Япония, Кения, Танзания и други.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама