Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7897172 www.bgdnes.bg

Бен Кингсли и Моника Белучи в "Люмиер"

"Киномания" представя премиерно за България филма "Паяк в мрежата" на режисьора Еран Риклис. Винаги е удоволствие, когато на големия екран гледаме Моника Белучи и Бен Кингсли. Този път те ще бъдат в ролите на шпиони в копродукцията между Белгия, Холандия и Израел.

Вдъхновен от истински събития, "Паяк в мрежата" проследява историята на някогашния таен агент Адерет, чиито шефове са недоволни от методите му на работа и се опитват да го изкарат от играта. Пред него обаче се открива възможност за финално възмездие чрез мисия под прикритие. Той открива следа в сделка за продажба на химически оръжия на диктаторски режим от Средния Изток. Но Мосад изпращат по петите му младия агент Даниел, а мишената му - енигматичната Анджела - го разсейва от целите му.

Освен че ще гледаме Моника Белучи в ролята на съблазнителната Анджела и Бен Кингсли като Адерет, във филма участва и израелският актьор Итай Тиран, който ще влезе в кожата на младия агент Даниел. Прожекцията на филма е на 23 ноември от 20,30 ч. в кино "Люмиер".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама