Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7914037 www.bgdnes.bg

Танци и наздравици за края на "Пътят на честта" (СНИМКИ)

Маги Халваджиян домакин на купона

Ивайло Захариев най-кръшен на дансинга 

Щуро парти, обилно полято с алкохол и много танци, си спретнаха актьорите от сериала "Пътят на честта".

Само преди броени дни беше последният снимачен ден на телевизионната продукция и лицата от малкия екран решиха заслужено да го отпразнуват. В ролята на домакин на купона влезе Маги Халваджиян, който е продуцент на сериала и събра състава в дискотеката си в столицата. Той постави началото на вечерта, като хвана микрофона и произнесе възторжена реч за успехите на продукцията.

Реклама

След това настана наистина веселата част. Под звуците на тежки рокаджийски парчета Ивайло Захариев и Силвия Петкова - актьорите, които влизат в ролите на двамата главни персонажи Калоян и Кера, излязоха на дансинга. И буквално не спряха да танцуват цяла нощ. С разрошени коси, запретнати ръкави и препотени, двамата не спираха да се движат в ритъма на музиката. Към тях се присъедини и Борислав Захариев, познат на широката аудитория като Боби Турбото. Той също се кривеше в гримаси и не пропускаше да гушка никой по пътя си. Най-често в обятията му се оказваше жената на Маги - Кремена. Но Захариев безспорно обра точките, защото много се раздаде на купона и заразяваше колегите си с добро настроение.

На партито не липсваше и сексапил. Погледите на мъже и жени събраха актрисите София Маринкова и Илияна Коджабашева, които се бяха издокарали в елегантни облекла. Те също щедро раздаваха усмивки и прегръдки, но София отдели най-много време на гаджето си - журналиста Драго Симеонов.

Дори и на 65 години, актьорът Любомир Петкашев беше във върхова форма. В "Пътят на честта" той играе добрякът Начо, а в дискотеката беше като Дон Жуан - заобиколен от жени, които държи за ръка. И той потанцува доста, та всички му се зарадваха, че и на тези години е купонджия.

Далеч по-кротко празнуваше края на снимките Галя Александрова, от която се вълнува цяла България. Тя е злодейката Бонка и е един от най-силните образи в сериала. Галя не танцува, но край масата се видя с много хора, поприказва си и не пропусна също да се снима.

Големият отсъстващ на вечерта беше Веселин Плачков, който е другият голям злодей в сериала - Киро Християнина. Но ей така от нищото се появи синът на Маги - Бебо Халваджиян, който се разгорещи максимално, надигна си потника и започна да си показва зърната пред гостите.

Реклама
Реклама
Реклама