Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7921054 www.bgdnes.bg

Бабата на Силвия Кацарова предрича успеха й

Сънувах, че ставам известна, признава голямата наша певица

Симеон ДЕМИРЕВ

Снимки: Пламен Кодров

Бабата на Силвия Кацарова предрича успеха й.

Това призна изпълнителката на "Големият кораб минава" по време на представянето на книгата си "Мой сън".

Премиерата на бившата вокалистка на LZ бе уважена от най-големите имена в областта на изкуството. Появиха се и бивши и настоящи политици. Водеща на събитието бе Нели Терзийска от предаването "Търси се".

Реклама

Когато се ражда, цялото лице на Кацарова е покрито с малки червени петънца. Майката на певицата - Сехер, се притеснява, че новородената й щерка ще е белязана за цял живот. Но бабата я успокоява.

"Щом е белязана, голям късмет ще има! Бог обича и пази белязаните!", казала баба на майка ми, разкрива Кацарова. И продължава: "С течение на годините петънцата започнаха да избледняват. Накрая се събраха в мъничък грозд с формата на сърчице".

Кацарова разкри, че има пророчески способности. Когато е ученичка, тя вижда в съня си как става известна.

"Бях на 16 години. Сънувам как вървя в непознат град, по много голяма улица. Навсякъде бе облепено с афиши и билбордове за голям концерт. Стана ми интересно и се приближих да видя кой ще гостува. На афиша видях жена с красиви дълги руси коси. Лицето й точно като моето. А моят цвят тогава бе тъмнокафяв. На афиша пишеше "Силвия". Но защо? Аз се казвам се казват така. Събудих се озадачена. Дълго време се надявах този блян да стане реалност и ето че се получи", обясни Кацарова.

Бившият съпруг на певицата - Милчо, разкри как със Силвия сменят името на щерка си. Първоначално рожбата на семейство Кацарова носи името на майка си.

"С родителите ми бяхме на нож - спомни си Милчо. - Те не одобряваха, че съм женен за нея. Когато дъщеря ни се роди, я кръстихме Силвия. Не си говорихме с родителите ми. Живеехме на квартира. Един ден мама ми звънна. Разплака се и ми каза, че иска да се помирим. За да е щастлив, татко ме помоли да прекръстим името на дъщеря ни на него. Съгласих се веднага. И така от Силвия бебето вече се казваше Теодора", добави още Милчо Кацаров.

Реклама
Реклама
Реклама