Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7924757 www.bgdnes.bg

Страх от съдията в ЦСКА

Страх от съдията на дербито с "Лудогорец" тресе ЦСКА! За рефер на двубоя е назначен Николай Йорданов, който е ненавиждан на "Армията". На няколко пъти той порязва "червените" през годините и очакванията са това да продължи и в неделя. Заради оплакванията на ЦСКА Йорданов не свири нито един мач в отбора в продължение на 6 години - от 2012 до 2018 г. Последният скандал със съдията бе през тази пролет. Тогава в мача за Купата между "Лудогорец" и "червените" спести дузпа и червен картон за Сисиньо от Разград.

"С огромно нетърпение очаквам да видя по какъв начин ще ни отреже главата придворният съдия на отбора от Разград - каза лидерът на феновете Иван Велчев-Кюстендилеца. - То бива наглост, ама такова чудо никъде няма. Мине не мине, дойде мач между ЦСКА и отборчето от Разград и някои хора бързат да си вържат гащите. Дори и без пияната перука в БФС си остават същите корумпирани нагляри, нагъзени вече 10 години към долината на дългите гащи."

Въпреки притесненията от рефера, в ЦСКА се настройват за победа в неделя на "Армията". Очаква се стадионът да е пълен, а агитката подготвя специална хореография за отбора от Разград. Евентуално равенство или загуба ще сложи край и на малките надежди на "червените" за титлата. В момента "Лудогорец" има преднина от цели 11 точки пред ЦСКА.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама