Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7925987 www.bgdnes.bg

Секси лекарка е торпедо във водата

Курсантката реди успех след успех

Филотея с нови три златни медала в надпревара с колеги

Военната лекарка Филотея Димитрова е истинско торпедо във водата.

Красивата курсантка завоюва три златни медала само от едно състезание. И затвърди реномето си на "най-добрата плувкиня сред военните лекари" и "златното момиче" на военната ни медицина", както е позната сред колеги и съперници.

След 8-те първи места на държавното военно първенство по плуване през септември тази година сега сексапилната блондинка се окичи с нови три златни медала. На провелото се състезание "Купа 8 декември" Филотея спечели първото място в следните дисциплини - 50 м бътерфлай, 50 м бруст и 5х50 м свободен стил. Организатор на състезанието е дирекция "Спорт" към община Варна, студентските съвети и академичните звена, отговарящи за спорта във варненските университети.

Реклама

"Продължавай само напред и нагоре, Филотея. Гордеем се с теб!", заявиха във официалната страница във фейсбук на гилдията на военните лекари.

Филотея признава, че нейното мото в живота е "Не се отказвай!" и винаги успява да постигне целите си. Сега е готова да се гмурне още по-надълбоко, като учи за военен лекар. Тя полага клетва за вярност пред родината в началото на септември и вече е част от специалността "Военен лекар".

Девойката, която е родом от Велико Търново, но заради обучението си живее във Варна, от дълги години се упражнява в басейна и вече резултатите са налице. Колегите й я описват като изключително лъчезарно момиче, чиято усмивка не слиза от лицето. Успехите си постига с много тренировки и постоянство, а в свободното си време обича да слуша музика и да излиза с приятелки.

Спортните състезания за студенти за купа "8 декември" във Варна включват спортовете боулинг, тенис на маса, минифутбол, лекоатлетически крос, волейбол, шахмат, стрийтбол 3х3 и плуване. Закритият басейн "Д-р Л. Лазаров" в "Приморски" домакинства състезанията по плуване, където Филотея е безспорен победител.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама