Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7928102 www.bgdnes.bg

Съседи ТЕРОРИЗИРАТ Тита

Певицата тръгва на война

Не ме оставят да се наспя, постоянно дупчат с бормашини, жалва се протежето на Криско

Съседи тероризират певицата Тита. Младата изпълнителка е системно тормозена от комшии, оплака се самата тя.

Реклама

Съседите на протежето на Криско използват бормашини и други пособия, които вдигат огромен шум.

Тита на няколко пъти учтиво моли комшиите да спрат с работата, но без успех. След като вижда, че няма да стане с добро, певицата започва да вдига скандали. Но и така не успява да справи със ситуацията. Съседите на Тита не се вслушват в молбите на младата изпълнителка и продължават да бръмчат.

Певицата е цяла вечер на участия и има нужда от сън след късните си изяви. Тъкмо когато легне рано сутрин, съседите като по часовник започват да дупчат.

Вечер положението било същото. В малките часовете съседите на Тита решават, че не трябва да спират с ремонтите дейности, които вече продължават няколко седмици.

"Не се търпи това. Не мога да се наспя. Постоянно дупчат", жалва се Тита в социалната мрежа.

Надарената певица сериозно се замисляла да извика полиция, тъй като шумът бил ужасен. Тя и за секунда не може да си почине активно вечер. Шумът от бормашината се набива в главата на певицата. Дори и когато съседи не дупчат, той отново ехти в главата й.

Тита трябва да реши как ще се справи с проблема. Тя е собственик на апартамента, но едва ли иска да го продаде. Изпълнителката на "Антилопа" съвсем наскоро го обзаведе точно по неин вкус. Пръсна хиляди левове, за да е точно както в мечтите й.

Реклама
Реклама
Реклама