Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7928276 www.bgdnes.bg

Роби Уилямс направи дует с боксьора Тайсън Фюри

Коледните празници наближават и по традиция очакваме с нетърпение специалните коледни албуми, които излизат на пазара. Тази година британският изпълнител Роби Уилямс реши да пусне първия си Коледен албум.

Преди седмица 45-годишният музикант пусна видеоклип към една от песните в албума Time for change, в която участва съпругата му Айда Фийлд и две от децата им. Припомняме ви, че Роби Уилямс има три деца със съпругата си, като наймалкото се роди в края на миналата година от сурогатна майка, предава Би Ти Ви.

Реклама

Любопитното в коледния албум е, че звездата има няколко дуета - с Брайън Адамс, Род Стюард, с баща му Питър Конуей и забележете - боксьорът Тайсън Фюри.

"Бях във Вегас за негов мач и се видяхме в неговата гримьорна точно преди да излезе на ринга. Тогава си помислих: "Оао, такава чест е да се запознаем". Нали знаете ето го ще се бие всеки момент, а си говори с мен. И точно в този момент се сетих, че съм го виждал да пее. И то с характер, с присъствие. Той има страхотен глас. И в този момент го поканих, той каза "да" и за щастие това не го разсея от мача. Той спечели същата вечер."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама