Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7935404 www.bgdnes.bg

Лейди Би няма време за сина си

Остави и италианското си гадже от лятото

Лейди Би няма време за сина си Крис. А паралелно с това изостави и италианското си гадже Марко, с когото бяха лудо влюбени през лятото и дори обмисляха сватба и деца.

Животът около шармантната хип-хоп певица се промени с изключително бързи темпове. Бойка Щерева, както е истинското име на певицата от Пазарджик, остави грижите на детето си изцяло в ръцете на майка си.

Реклама

"Много съм притеснена, не знам как ще издържа на маратона, който ме чака през декември. Надцених се в издръжливостта си, но вече съм се хванала на хорото и връщане назад няма", сподели пред вестника провокативната изпълнителка.

Лейди Би е уплашена да не й пресипне гласът от многото пеене. Освен това имала да сменя много визии и сценични костюми.

"Може да ми се наложи, както пея в пиано бар със стилна и класна рокля, след час да се преобразявам в RnB дива с афроперука и бански от стъкла. Луда работа", споделя Щерева.

Певицата признава, че понякога преспива в колата си за час след участие, преди да си тръгне за вкъщи, за да не заспи на волана от умора.

"Трудна е работата на артиста. Хората, които не са в нашия бранш, виждат само лъскавата и веселата част, но под тях се крият преумора, недоспиване, пътуване, шофиране, тонове багаж, стрес", споделя още татуираната Бойка.

Така стресът и недоспиването изместили грижите за Крис и любовта й с 28-годишния Марко от Сицилия, с който Лейди Би се залюби лятото в Слънчев бряг покрай участията си в курорта.

Реклама

По-младият от певицата италианец знаел, че Лейди Би има син на 6 години и е разделена с неговия баща, но хлътнал здраво. Любовта между двамата приключила само за два-три месеца и сега певицата отново е свободна за нова тръпка.

Една от основните пречки се оказала езиковата бариера. Марко говорел само на италиански и не знаел английски, Бойка знаела английски, но не и италиански. Така на смесен език с преводач от мобилните телефони двамата опитали да поддържат контакт, но в крайна сметка той угаснал.

Лейди Би не страда особено за вече бившата си изгора. Отраканата певица си татуира целувка на дупето и един от най-популярните надписи в рап средите на английски език, който в превод на български означава "препоръчителен родителски контрол".

Наред с любовните приключения, неспирната работа и заразяването на сина Лейди Би готви първи проект в живота си с новоизгряваща фолкпевица и дует с кипърски рапър.

Реклама
Реклама
Реклама