Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7936390 www.bgdnes.bg

Марешка от "Игри на волята"е в болница след катастрофа АМ "Тракия"

23-годишният модел и риалити звезда от "Игри на волята" Марешка Бардем е в болница, след като катастрофира тежко вчера на АМ "Тракия". Това написа самата тя в профила си във Фейсбук.

"В бруталното меле катастрофата е от мен. Колата ми не е пригодна към нищо... Имам късмет, че съм жива и нямам силни травми... Помня само, че бях в лява лента и засилена да изпреваря ТИР и лека кола. Когато се доближих до тях, леката кола ми препречи пътя, опитах се да намаля скоростта, но нямах контрол над колата и събудих се в болница", написа 23-годишната Марешка,публикувайки и своя снимка от болничното легло.

Реклама

Сигналът за инцидента в участъка между 108-ия и 109-ия км, бе подаден около 13 часа.От МВР съобщиха, че лек автомобил "Ауди", управляван от жена, е самокатастрофирал. По първоначални данни шофьорката е загубила контрол върху управлението на автомобила, колата е излязла вдясно извън пътното платно, ударила се е в дърво и отново се е върнала на пътя. Вследствие на удара двигателят на возилото е изхвърчал на метри.

Веднага на място бяха изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарникари, които с помощта на специализирана техника извадиха шофьорката от колата. Движението в участъка бе спряно и автомобилите се пренасочваха по обходен маршрут към София.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама