Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7936813 www.bgdnes.bg

Стоичков скочи на Роналдо

Легендата на българския футбол Христо Стоичков скочи на Кристиано Роналдо заради отказа на звездата да присъстава на церемонията по връчването на "Златната топка". Португалецът остана едва трети в класацията и реши да си остане в Италия. Там той присъства на галавечер в Милано, където беше обявен за най-добър футболист в Серия "А" за 2019 година.

"Винаги когато печели отличието, Роналдо присъства на церемонията и е усмихнат. Щом обаче не е първи, го няма. Това показва какъв човек е. Той не уважава труда на колегите си", заяви Камата пред Нова телевизия.

Реклама

Самият Меси показа защо е много голям и като човек и опита да защити най-големия си конкурент за отсъствието му. "Кристиано не присъства на церемонията, не защото е загубил в спора за наградата", коментира Меси. Роналдо остана с пет "Златни топки".

"Меси е нещо извънземно. С всеки изминал ден той мисли да направи нещо ново, отборът да играе добре и да побеждава, а той да вкарва голове. И сега, когато имахме възможност да говорим за това как той го е преживял, виждаш едно щастливо дете. Помня го като 12-13-годишен. Сега е същият, не се е променил: едно дете, което обича да играе футбол."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама