Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7939483 www.bgdnes.bg

Вижте приема на кралица Елизабет за лидерите на НАТО, Десислава Радева в бяло (Галерия)

Кралицата на Великобритания Елизабет Втора даде прием в Бъкингамския дворец на участниците в срещата на върха на НАТО в Лондон.

На двудневната Среща на върха лидерите на 29-те съюзници ще отбележат 70 години от създаването на Алианса. На официалната снимка  президентът Радев е седнал отдясно на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Реклама

От ляво: Ксавие Бетел министър-председател на Люксембург; Егилс Левитс, президент на Латвия, Гитанас Науседа - президент на Литва; Душко Маркович, министър-председател на Черна гора; Ерна Солберг, министър-председател на Норвегия; Марк Руте, министър-председател на Холандия; Зузана Капутова, президент на Словакия; Анджей Дуда, президент на Полша; Антонио Коста, министър-председател на Португалия; Клаус Йоханис, президент на Румъния; Марян Сареч, министър-председател на Словения. Среден ред от ляво: Еди Рама, министър-председател на Албания; Зоран Заев, министър-председател на Северна Македония; Мете Фредериксен, министър-председател на Дания; Юри Ратас, министър-председател на Естония; Еманюел Макрон, президент на Франция; Ангела Меркел, президент на Германия; Кириакос Мицотакис, министър-председател на Гърция; Виктор Орбан, министър-председател на Унгария; Катрин Якобсдотир, министър-председател на Исландия; Джузепе Конте, министър-председател на Италия; Андрей Пленкович, министър-председател на Хърватия. Седнали от ляво: Софи Уилмас, министър-председател на Белгия; Румен Радев, президент на България; Доналд Тръмп, президент на САЩ; Йенс Столтенберг, генерален секретар на НАТО; Кралица Елизабет II; Борис Джонсън, министър-председател на Обединеното кралство; Джъстин Трюдо, министър-председател на Канада; Педро Санчес, изпълняващ длъжността министър-председател на Испания; Реджеп Ердоган, президент на Турция; Милош Земан, президент на Чешката република.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама