Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7940515 www.bgdnes.bg

Деси Зидарова скандалнo близо с Мохамед Салах

Звездата на "Ливърпул" наскоро си изпати заради снимка с моделка

Нашата манекенка позира разголена в къса рокля до женения мюсюлманин

Нов скандал се пече за звездата на "Ливърпул" Мохамед Салах! Нашата манекенка Деси Зидарова пусна снимка с нападателя на мърсисайдци, на която е прилепена до него в къса изрязана рокля без рамене. Моделката обозначава кадъра от Дубай и го използва, за да честити 48-ата годишнина от обявяването на независимостта на Обединените арабски емирства.

Не е изключено фотосът от социалните мрежи да стовари нови проблеми на главата на египтянина. Наскоро той си навлече гнева на сънародниците си заради фотосесия с бразилския модел Алесандра Амброзио, след като двамата изгряват на корицата на списание GQ. Поводът за снимките е избирането на Салах за Човек на годината от изданието. Това не впечатлява египтяните толкова, колкото кадрите, на които красавицата го прегръща.

Реклама

Закостенелите сънародници на Салах скачат, защото според тях не е редно женен мъж да си позволява подобна близост. Футболистът признава, че е за равенството между половете и е на мнение, че отношението към жените в Близкия изток трябва да се промени.

От 2012 г. Египетския крал, както го наричат феновете, е женен за гаджето си от училище Маги. Половинката на звездния нападател избягва публичните изяви и в унисон с мюсюлманската религия носи хиджаб. Дъщеря им е кръстена Мека на свещения град.

Снимката на Деси с Мо се появи в навечерието на церемонията за връчване на "Златната топка". Възможно е по този начин да казва, че му стиска палци за приза, коментират запознати. В социалните мрежи манекенката харесва всяка публикация на Салах. Въпреки надеждите Мо остана извън Топ 3 на най-добрите футболисти.

По всичко изглежда, че скандалите не притесняват Деси Зидарова. През пролетта тя бе спрягана за гадже на Григор Димитров, а преди това е свързвана с различни милионери с яхти, както и със сина на алкохолен бос. Деси влезе в криминалните хроники през 2009 г., когато бе пребита с бухалки малко след развода си с Веселин Янев - Весо Парцала. Повторната й поява по кримистраниците е заради половинката й Михаил Младжов. Бизнесменът бе хванат през лятото на 2012 г. с 200 грама кокаин на АМ "Тракия", докато вози децата на Деси в колата. Любовният романс с Михаил не просъществува и двамата се развеждат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама