Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7948839 www.bgdnes.bg

Стораро със сако за 16 бона

Кич на фолкконцерт 

Луксозната дреха е винилирана и изцяло щампована с логото на марката

Човекът глас Тони Стораро блесна в свръхлуксозни и маркови дрехи на последния концерт на "Пайнер", видя "България Днес".

За представянето си главата на клана Стораро заложи на дрехи на една от най-известните френски модни къщи, с които бе облечен от глава до пети.

Реклама

Най-силно впечатление прави марковото сако, което е винилирано, каквато е тенденцията през 2019 г. и е изцяло щамповано в символите на бранда, изобразено в яркооранжево. Втрещяващата пищност на дрехата предполага и сериозна сума пари, които Тони отделя, за да впечатли малобройната публика в зала "Колодрума". След проверка из модните сайтове става ясно, че сакото на Стораро струва малко над 16 000 лв. Всъщност подобни на неговото сако струват между 15 000 и 20 000 лв. По-скъпите артикули са с изобразено щамповано лого, което да показва отдалеч, че дрехата е маркова и ценна.

След по-внимателно вглеждане става ясно, че Тони е избрал и дънките му да бъдат от същия френски моден гигант. Те са обсипани с брокат и отново са обшити с традиционните символи на марката.

Не по-малко впечатляваща е визията на сина на Тони, Емрах, който също заслепи с кичозно сако с пискюли, пайети и ресни.

Всъщност френската марка е една от най-фалшифицираните у нас. Дрехи и аксесоари с логото на бранда се продават из магазини в страната на стойност между 20 и 100 лв., като по-качествените имитации могат да достигнат и до 200 лв. Само преди ден митничари задържаха партида с фалшиви портмонета и маратонки на реална пазарна стойност над 4 млн. лв. В стоката, пристигаща от Китай, са открити 2800 портмонета, носещи защитени елементи и обозначения на френската модна къща. Притежателите на марката са уведомени за стоките и са потвърдили, че не са оригинални.

Звезда на Лестър с раница за 15 бона

Младата звезда на Лестър Джеймс Мадисън втрещи с раница от същата марка на стойност 15 080 лв. Футболистът се появи с луксозния аксесоар на стадион преди мач с Тотнъм.

Британското издание "Сън" не пропусна да се подиграе с футболиста, като отбеляза, че модното произведение вероятно е правено от деца в час по рисуване и определиха раницата като "ужасна". Футболистът се засегна от нападките и отвърна, че би било наистина ужасно да се появи с вестник "Сън" в ръка, като по този начин си отреди място за бъдещи нападки от страна на изданието.

Реклама
Реклама
Реклама