Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7951850 www.bgdnes.bg

Плейбойки режат Къци

На коледното парти

Ицо Стоте манекенки даде гаджето си Жанета Осипова на сина си

Нито една гола силиконка не доближи Къци Вапцаров по време на коледното парти на „Плейбой“. Събитието се състоя в четвъртък вечер, а куп ВИП персони се изсипаха да се насладят на прелестите на плеймейтките.

Реклама

На сепаретата бяха обичайни заподозрени като бизнесмена Христо Сираков - Стоте манекенки и спортният журналист Камен Алипиев. Водещ на шоуто бе Любен Дилов-син, който се подигра жестоко с българските национали по футбол, като обяви, че не стават за нищо. В най-тъмния ъгъл на нощното заведение пък се спотайваше Алексей Петров, като плътно с него се движеше едрогабаритен телохранител. Недалеч от него бе и един от синовете на Златомир Иванов - Златко Баретата. За него бе наета цяла армия от пазванти, която не допускаше никакви външни хора в близост.

Самите плеймейтки изненадаха гостите, като се появиха по голи цици на сцената! Те бяха украсени с бои тип бодиарт, но не криеха нищо от силиконовите си прелести.

Сред топмацките личаха имената на актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year 2019 Михаела Тодорова, Лиана Николова, Дениз Хайрула и Анна-Мария Чернева. След като разходиха голите си тела, плейбойките се сляха с гостите и хукнаха по сепаретата. Любопитно е, че мацките не уважиха с присъствието си една от ВИП персоните Къци Вапцаров. Бившият тв шоумен остана самотен, като явно е решил да бъде твърдо верен на съпругата си Меги. Къцамун се беше барнал с червено кожено яке и тениска със Статуята на свободата. Все пак накрая той успя да си изпроси една снимка с актуалната плеймейтка Михаела.

Блондинката се бе облякла с напълно прозрачен черен тоалет, който не скриваше абсолютно нищо от стегнатото й дупе.

Реклама

Далеч по-интересно бе на масата на Ицо Стоте манекенки, където отново имаше най-масово женско присъствие. Този път Сираков не дойде с ново гадже, но бе плътно до бившите си. Нещо повече! Той бе довел сина си Кристиян, който е от манекенката Ирен Онтева. Малкият бонвиван се уреди с бившето гадже на татко си Жанета Осипова. Едрогърдата блондинка не спря да се гушка с младежа, като двамата демонстрираха доста интимно поведение и след това си тръгнаха заедно. Очевидно Сираков-младши е получил коледен подарък от баща си - плеймейтка.

На сцената в своето ново амплоа се появи плеймейтката Гергана Стаменова, която вече го играе певица. След това голямото шоу направи една от звездите в чалгата Емануела, която изпя най-големите си хитове.

Реклама
Реклама
Реклама