Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7955390 www.bgdnes.bg

100 кила луд по секретарката на Суджука

Рапърът става добрички зет

Олга Пейчева завладява сърцето на изпълнителя

Секретарката на разжалвания депутат Живко Мартинов-Суджука е гаджето на 100 кила!

Бдителни фенове разкриха пред "България Днес", че Олга Пейчева от Добрич е мистериозната дама на сърцето на известния рапър. Двамата са заедно поне от две години, но варненецът упорито криеше завоеванието си.

Папараците на "България Днес" изловиха влюбените гълъбчета на бензиностанция още в края на 2017 г. Шармантната млада дама е засичана с изпълнителя по дискотеки и музикални събития, но официалното й представяне пред камерите бе преди броени дни на премиерата на автобиографията на Килата "Свободен" в столичен мол. Двамата се появяват облечени в еднакви пуловери на известна световна марка. Химията между влюбените се долавя и от погледите, които си хвърлят.

Реклама

Преди време в интервю Явор Янакиев, както е истинското име на 100 кила, признава, че е открил жената на живота си. Той споделя, че й е благодарен за подкрепата, която му дава. "Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива", разказва рапърът.

Той е на път да стане добрички зет, тъй като семейството на изгората му е оттам. Бащата на Олга доскоро бе зам.-председател на Общинския съвет в Добрич от НФСБ. Сега той се подвизава в Народното събрание, но длъжността му остава в тайна.

Половинката на Килата наскоро бе разпитвана в спецсъда като свидетел заради работата си при ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Разпитът на Пейчева бе поискан от защитата и продължи близо час в сградата на столичната ул. "Черковна". Още с влизането си в съдебната зала Олга впечатли присъстващите с дългите си пърхащи изкуствени мигли и скъпарския си парфюм.

Темида не спести на 33-годишната блондинка въпроси за длъжността на татко й, но тя посочи, че не я знае. Олга Пейчева разказа, че е заработвала като технически секретар във фирмата на Мартинов за отдаване на имоти под наем. Движела маркетинга и е взимала 400 лева заплата за пълен работен ден. Живко Суджука дори й издал пълномощно да го представлява пред Министерството на земеделието, но не стана ясно дали се е възползвала от правомощията си.

Олга побърза да се застрахова и още в началото уточни, че отношенията й с шефа са изцяло служебни. Двамата се познавали покрай родителите й още от детските й години. Задачите й били да посреща гости, да им прави кафе и да изработва работен график.

Във връзка с обвинението към Мартинов, че е изнудвал бизнесмена Антон Проданов за 4 тона суджук за премиера, секретарката заяви, че не е виждала деликатесите. Според обвинението колбасите са държани на първия етаж в сградата, а на втория се помещавал офисът на Живко Мартинов. Секретарката Олга поясни, че първият етаж по това време е бил строителна площадка и там се складирали чували с цимент и други материали.

Реклама

През годините Олга е изкарвала прехраната си като служител в местното ВиК, а от известно време помага на евродепутата Емил Радев. Въпреки служебните си задължения Олга успява да намери време и за гаджето, което обикаля страната за участия, коментират запознати.

     Посвещава й песен

Песента "Няма такава жена" Килата посвещава на своята любима, издават запознати. Ако се вярва на текста, вероятно Олга е тази, която не е искала афиширане на връзката:

"Тя от мен се притеснява

Да знаят другите за нас не трябва

Не дава да държиш я за ръката

Не трябва да я цункаш по устата"

Приближени коментират, че блондинката обича да води Явор по изложби и други културни мероприятия. Рапърът е пускал клип с Олга, на който умело е скрил главата й. В парчето той пее:

"Притеснява се от тъмната ми кожа

И пред хората да не я аз изложа."

С разкриването на мистериозната красавица Килата най-накрая може да си отдъхне от играта на криеница. Ето как изпълнителят описва своята избраница:

"Моето момиче е глава

Моето момиче е крака

Моето момиче е веднъж

Моето момиче е моят сладен дъжд."

Реклама
Реклама
Реклама