Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7957392 www.bgdnes.bg

Фен на "Милан" коли за гащета

Фенове на "Милан" се клаха след края на гостуването си на "Болоня". "Росонерите" спечелиха с 3:2, а след мача част от играчите хвърлиха фланелките си и гащетата в гостуващата агитка. Двама от тифозите се скарали за един от екипите и свадата продължила извън стадиона.

Там те са си разделили няколко удара с юмруците, след което извадили ножове. Единият е наръган в корема и откаран в болница в тежко състояние. За щастие, след намесата на лекарите, пострадалият е стабилизиран и вече е без опасност за живота. Засега не е ясно дали нападателят е задържан. Кървавият сбълъсък е единственият инцидент около мача, обявиха от полицията в Болоня. В инцидента не са намесени фенове на домакините.

Реклама

Закъсалият "Милан" записа втора поредна победа, но въпреки това е едва на десето място в класирането на Серия "А".

"Важен е всеки следващ мач, това е - каза треньорът на "росонерите" Стефано Пиоли. - Трябва да надграждаме позитивните неща в играта ни. Получи се страхотен двубой между два атакуващи отбора, които искаха да бележат голове. Това е още една причина да продължавам да вярвам в моите момчета и в класата, която те притежават. Вижда се, че продължаваме да израстваме. Това бе много важен мач."

На треньорската скамейка на домакините от "Болоня" се завърна Синиша Михайлович. Сръбската легенда се бори с левкемия и през последните месеци живееше основно в болницата. Лечението вече дава резултат и Синиша може да изпълнява задълженията си без да се претоварва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама