Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7957583 www.bgdnes.bg

Мацката на Яноне се съблече

Половинката на мотоциклетиста Андреа Яноне - Джулия де Лелис, е известен модел и инфлуенсър. Като такава тя се стреми да поддържа вниманието на последователите си постоянно.

Наскоро написа книга за кариерата си, която се оказа доста успешна. Сега публикува своя снимка, която тв водещата Барбара д'Урсо определи като шокираща. Половинката на Яноне позира чисто гола на плажа, а тялото й е покрито само с пясък.

Реклама

"Всеки има своя разум, всеки следва пътя си. Ние улавяме и освобождаваме това, което се натрупва през деня. Влезте в тялото си, потечете през кръвта си, можем да ви разкажем тайни, не забравяйте как да обичате", написа Джулия под кадъра.

Оказа се, че това е част от текста на песента на Мат Сеймън Catch & Release.

Джулия и Яноне, който има афинитет към моделките, са заедно от пролетта. Свалката им станала в социалните медии, където Де Лелис се изявява успешно. Андреа й пратил съобщение в инстаграм. Тя му отговорила и така се започнало. Видели се за първи път на Гран при на Италия и оттогава са неразделни.

Преди нея Яноне смени две манекенки за отрицателно време след края на връзката си с Белен Родригес. През леглото му преминаха последователно румънката Андреа Сасу и Кармен Родригес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама